Boot huren 4 personen Friesland

Bij Zijda Yachting Sneek ligt onze vloot voor u klaar!

Snakt u naar een moment rust, varend tussen de groene weides? Zoekt u een avontuurlijke vakantie waarbij u uw batterij weer op kunt laden? Wilt u even ontsnappen van de 9-tot-5-mentaliteit en wat welverdiende tijd doorbrengen met uw familie of vrienden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zijda Yachting in Friesland heeft 10 boten voor 4 personen die u per direct kunt huren!

Welke 4-persoons boten kunt u huren in Friesland?

Een breed aanbod dat aansluit bij uw wensen

Een boot huren 4 personen in Friesland. Dat is de basis van uw wens. Maar wij hebben u veel meer te bieden. Wilt u een motorboot of een luxe jacht? Zoekt u een boot met een open achterdek, zodat u en uw gezelschap rustig kunnen vissen? Wilt u een lage doorvaarhoogte, zodat u de kleinste uithoeken van Friesland kunt bevaren? Al deze opties kunt u inzien en selecteren op onze boekingspagina. Zo kunt u de boot vinden die het best bij u en uw gezelschap past.

Een totaalprijs met veel voordelen

Adviezen, vaarbewijzen, leveringscondities

Ons brede aanbod kan voor de minder ervaren vaarder overweldigend zijn. Daarom voorzien wij u ook graag van adviezen, zodat u de beste keus maakt. Afgezien van het huren van een boot voor 4 personen vanuit onze haven in Friesland, luisteren onze collega’s goed naar uw wensen en uw twijfels om zo te kijken welke boot de beste match is voor uw vakantie.

Uiteraard laten we u alleen wegvaren als de boot die wij aanleveren in topconditie is. Bovendien wordt bij elke 4-persoons huurboot die u huurt vanuit onze haven in Friesland voorzien van beddengoed, handdoeken, theedoeken en kaartenmateriaal. Daarnaast hebben wij ook een technische dienst die 7 dagen per week voor u klaarstaat.

Wij kunnen u wellicht al wel vast geruststellen wat betreft het vaarbewijs. In Nederland moet men verplicht een vaarbewijs hebben wanneer het gaat om boten die langer zijn dan 15 meter of sneller gaan dan 20 kilometer per uur. Geen van onze 4-persoons huurboten in Friesland vallen onder die categorie. U kunt dus zonder bewijs alsnog genieten van uw eigen boot. Bovendien geven wij u uitgebreide instructies voor het gebruik van de boot en de gedragscodes op het water.

 

Boot huren voor 4 personen in Friesland

Meer dan een boot huren voor 4 personen in Friesland

Onze haven biedt meer diensten

Naast het huren van een boot, kunt u ook uw eigen boot laten repareren of onderhouden. In het geval u zelf heel handig bent en dit liever zelf doet, kunt u een loods bij ons huren. Bovendien kunt u uw eigen boot bij ons in de jachthaven stallen wanneer u deze lange tijd niet gebruikt. Uiteraard kunt u ook bij ons een jacht aanschaffen als u daar belangstelling voor heeft.

Klaar voor die vaarvakantie?

Bent u er nog niet helemaal uit en wilt u meer informatie over het huren van een boot voor 4 personen in Friesland? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor vragen of advies. Ziet u uzelf al helemaal op het frontdek zitten, terwijl u door de kanalen van Friesland vaart? Bekijk dan direct de beschikbaarheid van onze boten en maak een reservering. Graag tot snel in onze haven!

Met een boot van Zijda vaart u altijd goed.

4-persoons boot huren in Friesland

Er zijn veel mogelijkheden bij Zijda Yachting Sneek

Bekijk onze jachten