Boot huren Friesland Heeg?

Dat kan bij Zijda Yachting Sneek!

Snakt u naar een vakantie met rust en avontuur wanneer het u uitkomt? Wat dacht u bijvoorbeeld van het Friese Heeg? Heeg of Heech zoals de Friezen het noemen, wordt gezien als dé plek voor watersportliefhebbers. Het dorp heeft een mooi contrast tussen het bruisende centrum waar vaak evenementen plaatsvinden en het natuurgebied rondom het Heegermeer. Geef uzelf de kans om het meeste uit een vakantie in Heeg te halen; huur een boot om Heeg en de rest van Friesland te ontdekken.

U kunt bij onze jachthaven in Sneek gemakkelijk een boot huren en door de kanalen van Friesland richting het Heegermeer varen. Eenmaal aangekomen in Heeg kunt u gratis aanmeren en in het gezellige centrum een hapje of drankje nuttigen. Bent u watersportfanaat? Dan mag een tussenstop in Heeg helemaal niet ontbreken in uw vaarvakantie! Onze tip aan u is dus: huur een boot om Heeg en de rest van Friesland te verkennen.

Bootverhuur voor alle niveaus

Bij Zijda Yachting Sneek kunnen vaarders van alle niveaus boten huren. Onze vakkundige medewerkers kunnen u goed adviseren over welke boot het beste bij u past, afhankelijk van uw wensen en ervaring. Zo adviseren wij bestuurders zonder vaarbewijs om te beginnen met een Linssen Yacht. Deze zijn gemakkelijk te besturen en zeer betrouwbaar. Zijda is uw partner in het verhuren van boten om Heeg en Friesland te ontdekken.

De voordelen van het huren van een Zijda-boot om Heeg en Friesland te ontdekken

  • Voordat wij de boot aan u afleveren krijgt u eerst een uitgebreide instructie waarin onze medewerkers u vertellen over de boot en vaaretiquette. Vervolgens kunt u samen met een professionele collega in de praktijk oefenen om het besturen van de boot onder de knie te krijgen
  • Al onze boten zijn modern en gemakkelijk te besturen. Betrouwbaarheid staat voor ons ook hoog in het vaandel. Uiteraard kan er wel eens iets misgaan. Daarom hebben we een technische dienst die 7 dagen per week voor u klaarstaat.
  • De boten worden volledig ingericht afgeleverd. Alles wat u nodig kunt hebben tijdens uw rondreis heeft u aan boord. Denk hierbij aan zwemvesten, vaarkaarten en beddengoed.
  • U kunt bij ons ook gebruik maken van andere diensten. Wil u een fiets of bijboot huren of wilt u een taxi boeken tussen Sneek en Schiphol? Geef het aan ons door om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Zijda heeft u een brede keuze aan boten die u kunt huren om Heeg en de rest van Friesland te verkennen.

Boot huren Friesland Heeg

Meer informatie?

Ziet u uzelf al door de kanalen van Friesland varen? Kijk dan direct welke boten beschikbaar zijn! Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden bij onze jachthaven, bootreparatie en -onderhoud, beschikbaarheid en de prijzen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een boot huren om het Friese Heeg te verkennen was nog nooit zo makkelijk.

Met een boot van Zijda vaart u altijd goed.

Boot huren Friesland Heeg

Dat kan bij Zijda Yachting

Bekijk onze jachten