Ben je toe aan een welverdiende vakantie? Op zoek naar een combinatie van ontspanning, avontuur? Denk dan eens aan een weekje uitwaaien op de Friese meren! Je kunt alle mooie havensteden van onze Noordelijke provincie beleven, met haven Irnsum als uitvalsbasis. Of je kunt zelf een boot huren in Irnsum om geheel jouw eigen plan te trekken.

Wat te doen in Irnsum?

Huh? Irnsum? Is dit dorp voor jou onbekend? Misschien ken je dit dorpje als Jirnsum, de Friese benaming. Klinkt het nog altijd onbekend? Grijp dan de kans om dit verborgen juweeltje te ontdekken. Het 8e-eeuwse terpdorp gelegen aan de Boorne zit bomvol historie en geschiedenis. Bezoek de vele middeleeuwse kerken of bewandel een deel van de Oosterlijke route van het Jabikspaad.

Het is echter nóg leuker om door de gehele provincie te trekken. De mooiste manier om dit te doen is door een boot te huren in Irnsum! Ga te water en ontdek de rivieren van Friesland. Vanaf de bootverhuur in Irnsum vaar je gemakkelijk naar andere historische centra zoals Grou, Leeuwarden, Sneek, Akkrum, waar je maar heen wilt!

Het ideale van een boot huren!

Het huren van een boot in Irnsum is ideaal voor de avontuurlijke vakantieganger. Hoewel Irnsum een idyllisch dorp is, kan het zijn dat niet ieder familielid genoeg wordt geprikkeld. Daarom is het huren van een boot zo handig! Na de rustgevende omgeving van Irnsum kun je gemakkelijk afvaren naar Grou of Sneek die bekend staan als de watersport hoofdsteden van Nederland om daar wat meer actie mee te maken!

Boot huren Irnsum

Welke boten verhuurt Zijda Yachting?

Bij Zijda Yachting maken wij het huren van boten voor jouw reis door Friesland gemakkelijk. Zoals aangegeven staan wij voor elk niveau vaarder klaar. De beginnende vaarders kunnen bij ons eerst onder begeleiding van onze professionele medewerkers oefenen met het besturen van de boot. U krijgt van hen ook uitgebreide vaarinstructies en etiquette die u op het water kunt toepassen. Daarnaast zijn onze boten gemakkelijk te besturen en betrouwbaar. Elke boot wordt namelijk in onze jachthaven gecontroleerd voordat deze bij u wordt afgeleverd. De boten die worden afgeleverd zijn zowel van buiten als binnen compleet verzorgd. De keuken is compleet ingericht en u krijgt alles wat u nodig heeft tijdens uw rondreis, zoals zwemvesten, beddengoed en vaarkaarten. Bekijk hier alle boten die wij verhuren vanuit onze jachthaven in Sneek. Heb je een keuze kunnen maken? Zet ‘m dan vast door direct hier je jacht te boeken.

Ligplaatsen Marina Jirnsum

Heeft u al eens een jacht, boot of sloep gehuurd en heeft u genoten van uw ervaring? Grijp de kans om uw ervaring te upgraden! Laat uw boot veilig en wel liggen bij onze Marina Jirnsum. Ligplaatsen zijn simpel te reserveren op de website. Tevens bieden we uitstekende bescherming voor uw boot in de wintermaanden. Bekijk de website voor meer informatie of neem contact met ons op!

Neem contact op voor verhuur

Zie jij het al voor je om met jouw gehuurde bootje te dobberen op de Friese meren? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen je voorzien van enige ontbrekende informatie, alsmede kunnen zij je voorzien van de boot die het beste bij jouw niveau, situatie en vakantie invulling past. Zo weet je zeker dat de boot die jij huurt in Irnsum niet teleurstelt! Bel vandaag nog.

Boot huren in Irnsum?

Bij Zijda Yachting is er van alles mogelijk!

Bekijk onze jachten