Boothuur Friesland

Bent u op zoek naar een adres voor boothuur in Friesland? Dit kan via Zijda. Wij bieden u een gevarieerd aanbod aan boten. U kunt bij ons al een jacht huren vanaf € 775. Wij verhuren allerlei soorten boten met een capaciteit die varieert van 2 tot 12 personen. Wij bieden u de keuze uit ruim 30 verschillende luxe boten in Friesland die u tegen een scherpe prijs bij ons kunt huren.

Geniet van de zonnige dagen en kom tot rust op een boot van Zijda. Het huren van een boot in Friesland is eenvoudig te regelen. Via onze website kunt u vrijwel direct zien welke boten beschikbaar zijn. Is de boot die u wilt huren boot beschikbaar op de door u gewenste datum? Dan kunt u deze direct reserveren.

Altijd bij de prijs inbegrepen

Wilt u graag een boot huren in Friesland bij Zijda? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de volgende zaken:

  • Beddengoed
  • Handdoeken
  • Theedoeken
  • Kaartenmateriaal

Als u een boot huurt bij Yachtcharter Zijda zijn zaken als beddengoed, handdoeken en theedoeken altijd bij de prijs inbegrepen. Daarbij kunt u rekenen op een technische hulpdienst die 7 dagen per week beschikbaar is.

Luxe boot huren in Friesland

Een luxe boot huren in Friesland doet u bij Yachtcharter Zijda uit Sneek. Voor een extra luxe ervaring hebben wij een elite pakket. U kunt dan rekenen op extra comfort. Zo profiteert u van extra luxe stoelen en een tafel voor buiten. Daarbij beschikt u over een LCD TV met digitenne en DVD. Tot slot zijn uw bedden bij aflevering opgemaakt en is uw badkamer ingericht met onder andere extra handdoeken, zeep en shampoo.

Boothuur Friesland

Boot varen zonder vaarbewijs

In Nederland is het pas verplicht om een vaarbewijs te hebben als het om boten gaat die sneller gaan dan 20 km per uur of die langer zijn dan 15 meter. Geen van onze boten valt in die categorie, dus u kunt een gerust een jacht huren bij ons als u geen vaarbewijs heeft. Bij Zijda Yachtcharter in Sneek kunt u kiezen uit een groot aanbod van boten. Iedere boot heeft zijn eigen kenmerken en afmetingen, maar is uiterst eenvoudig in gebruik.

Boothuur in Friesland, reserveer direct!

Wilt u graag een boot huren in Friesland? Dit kan eenvoudig via onze website. Zoek uw gewenste boot en bekijkt direct de beschikbaarheid. Is uw boot beschikbaar op de door u gewenste data? Top! U kunt direct een reservering maken via onze website. Onze klanten zijn erg tevreden met Zijda Bootverhuur Friesland. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Boothuur Friesland

Zijda Yachting beschikt over verschillende modellen

Bekijk onze modellen