Boten Friesland te koop

Beleef Friesland op een unieke manier door een dagje te varen. Vaar langs verschillende plaatsjes en ontdek het landschap. Wilt u varen wanneer het u uitkomt? Dan biedt een eigen boot de perfecte oplossing. Zijda Yachting in Friesland heeft diverse boten te koop. U heeft keuze uit verschillende boten voor allerlei groepsgroottes. Alle boten die te koop zijn bij ons in Friesland, zijn volledig gecheckt. Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve boot. Bent u nieuwsgierig naar de boten die te koop zijn bij Zijda Yachting in Friesland? Bekijk dan snel ons aanbod.

Bekijk onze jachten

Onze vloot Bekijk alle jachten
Zijda Yachting

Aanbod Zijda Yachting

Als u een boot wilt kopen in Friesland bent u bij Zijda Yachting aan het juiste adres. Alle boten die bij ons te koop zijn in Friesland zijn grondig gecheckt en voorzien van de kwaliteit waar u naar op zoek bent. Ze hebben allemaal een efficiënte indeling en een enorme leefruimte. Mocht u overwegen om één van onze boten te kopen, zijn wij graag de betrouwbare partij bij uw aankoop. Gezien ons ruime aanbod voldoet er altijd een boot aan uw wensen. Ontdek ons aanbod boten die te koop zijn in Friesland.

Overige diensten

Een boot kopen is een serieuze aankoop. Als u eerst wilt ervaren hoe het is om te varen met één van onze boten, kunt u bij Zijda Yachting ook een boot voor één of enkele dagen huren. Wij verhuren zelfs boten waarmee u ook zonder vaarbewijs kunt genieten op het water. Dus ook als u geen enkele ervaring heeft, helpt Zijda Yachting u verder. Met veel wateren en leuke meren kunt u uzelf en uw gezelschap een hele dag vermaken. Voor zo’n moment is het huren van een boot een prima invulling.

Boten Friesland te koop

Mogelijkheden bij Zijda Yachting

Als u een boot heeft gekocht, vraagt deze ook om onderhoud en stalling. Bij Zijda Yachting kunt u zowel uw boot voorzien van onderhoud als uw boot op een vaste plek stallen. Zo hebben we een loods met aanlegplaatsen om uw boot zelf te onderhouden of om de boot te laten voorzien van onderhoud door onze monteurs.

Contact boten Friesland te koop

Wilt u graag varen wanneer het u uitkomt? Bekijk dan de boten die Zijda Yachting in Friesland te koop heeft. Wij bieden diverse soorten boten aan. Of u nu met een groot gezelschap gaat varen of met z’n tweeën. Heeft u nog vragen over een van de boten die te koop staan in Friesland? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Nog vragen over de boten die te koop staan in Friesland?

We staan u graag te woord.

Neem contact op