Huur uw jacht bij Zijda Yachting

Een vakantie op het water. Genieten van de overweldigende stilte, en even weg van het gedruis van de drukke stad, omringd door de betoverende schoonheid van Friesland. Bij Zijda Yachting in Sneek kunt u een jacht huren en heeft u keuze uit een groot scala van boten, zowel voor een klein gezelschap als voor groepen tot 12 personen.
Al onze boten zijn in topconditie en alles is tot in de puntjes verzorgd zodat u verzekerd kunt zijn van een onbezorgde en verfrissende vakantie waar u nog jarenlang met veel plezier aan zult kunnen terugdenken. Een jacht huren in Sneek? Dan gaat u natuurlijk naar Zijda Yachting.

Waarom een jacht huren in Sneek bij Zijda?

  • Uw wensen en noden als klant staan bij ons altijd voorop
  • Wij zijn scherp geprijsd
  • Persoonlijke benadering en uitgebreide instructies omtrent het door u gekozen jacht
  • Onze boten zijn van alle gemakken voorzien
  • Geen vaarbewijs nodig voor onze jachten
  • Onze jachten zijn veilig en eenvoudig in gebruik
Jacht huren in Sneek

Is varen met een jacht niet verschrikkelijk moeilijk?

Al onze boten zijn uiterst wendbaar, goed te besturen en uitgerust met een boegschroef waardoor het aanmeren letterlijk een fluitje van een cent wordt. Daarnaast is het in Nederland pas verplicht om een vaarbewijs te hebben bij boten die sneller kunnen als 20 km per uur of langer dan 15 meter zijn. Maar aangezien geen van onze jachten onder die categorie valt, kunt u al onze jachten gewoon huren zonder in het bezit te zijn van een vaarbewijs.

Als vanzelfsprekend nemen wij de bediening van het jacht dat u huurt uitgebreid met u door en kunt u zelf naar hartenlust oefenen totdat u zich vertrouwd voelt met de boot. Ofschoon dit doorgaans niet nodig blijkt te zijn is het altijd mogelijk om nog een extra schipperstraining te volgen. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden, kunt u hier meer lezen.

Meer weten over het huren van een jacht bij Zijda Sneek?

Op onze boekingspagina kunt u uitgebreide informatie vinden over de verschillende mogelijkheden, de beschikbaarheid en de prijzen. Heeft u vragen over een jacht huren in Sneek of een andere vraag, neem dan direct contact met ons op. Wij van Zijda Yachting Sneek, staan altijd voor u klaar.

Jacht huren in Sneek

Ruime keuze aan jachten voor zowel klein gezelschap als grote groepen

Bekijk onze jachten