Een onvergetelijke vakantie met een jacht van Zijda Yachting

Een vakantie op het water. Genieten van de overweldigende stilte, en even weg van het gedruis van de drukke stad, omringd door de betoverende schoonheid van Friesland. Bij Zijda Yachting in Sneek kunt u een jacht huren en heeft u keuze uit een groot scala van boten, zowel voor een klein gezelschap als voor groepen tot 12 personen.
Al onze boten zijn in topconditie en alles is tot in de puntjes verzorgd zodat u verzekerd kunt zijn van een onbezorgde en verfrissende vakantie waar u nog jarenlang met veel plezier aan zult kunnen terugdenken.

Waarom een jacht huren in Sneek bij Zijda?

  • Uw wensen en noden als klant staan altijd voorop
  • Wij zijn scherp geprijsd
  • Persoonlijke benadering en uitgebreide instructies omtrent het door u gekozen jacht
  • Onze boten zijn van alle gemakken voorzien
  • Geen vaarbewijs nodig voor onze jachten
  • Veilig en eenvoudig in gebruik
Iris Elite zijda jacht huren

Is varen met een jacht niet verschrikkelijk moeilijk?

Al onze boten zijn uiterst wendbaar, goed te besturen en uitgerust met een boegschroef waardoor het aanmeren letterlijk een fluitje van een cent wordt. Als vanzelfsprekend nemen wij de bediening van het jacht dat u huurt uitgebreid met u door en kunt u zelf naar hartelust oefenen totdat u zich vertrouwd voelt met de boot. Ofschoon dit doorgaans niet nodig blijkt te zijn is het altijd mogelijk om nog een extra schipperstraining te volgen.

Wij brengen u graag op de hoogte over de verschillende mogelijkheden.

Meer weten over het huren van een jacht bij Zijda Sneek?

Op onze boekingspagina kunt u uitgebreide informatie vinden over de verschillende mogelijkheden, de beschikbaarheid en de prijzen. Heeft u vragen over jacht huren in Sneek of andere vragen, neem dan direct contact met ons op. U bent altijd van harte welkom.

Jacht huren in Sneek

Ruime keuze aan jachten voor zowel klein gezelschap als grote groepen

Bekijk onze jachten