Linssen boot huren

Bent u in uw vrije tijd regelmatig op het water te vinden? Bent u een fervent vaarder op de wateren, maar niet in het bezit van een eigen sloep? Dan bent u bij Zijda Yachting aan het juiste adres. U kunt bij ons naar eigen wens uw ideale Linssen boot huren. Met de Linssen boten van Zijda Yachting kunt u uw hobby perfect uitoefenen op de wateren van Friesland. Wanneer u een dag wilt varen in de buurt van Sneek of in Friesland, kom dan bij ons om uw Linssen boot te huren.

Waarom een Linssen boot huren?

Wanneer u voor een dag een boot wilt huren, wilt u wel waar voor uw geld. Het huren van een Linssen boot zal u hierin niet teleurstellen. De Linssen boten zijn voorzien van veel vaargemak. Zo heeft u op zowel het dek als in de cabine ruime zitruimte, zodat iedereen op de boot kan zitten. De Linssen boten varen, naast het comfort, zeer goed. Door de innovatieve technologie en goede motoren zijn de Linssen boten zeer betrouwbaar in gebruik. Bovendien heeft u geen vaarbewijs nodig om een Linssen boot te huren en te bevaren. De afmetingen en kracht van de motor maken, dat u ook zonder vaarbewijs deze boot mag bevaren.

Linssen boot huren

Een Linssen boot kopen

Wilt u niet alleen van die ene dag genieten van uw Linssen boot, maar wilt u hier uw hele leven gebruik van kunnen maken? Dan is een Linssen boot huren voor u niet de oplossing. Dan raden wij u aan om een Linssen boot te kopen. Wij hebben diverse hoogstaande modellen van Linssen te koop. Zo kunt u niet alleen de Nederlandse wateren bevaren, maar kunt u ook uitwijken naar andere landen of andere gebieden in Nederland. Ook wanneer u een Linssen boot koopt, hoeft u niet voorzien te zijn van een vaarbewijs.

Mogelijkheden bij Zijda Yachting

Naast het kopen of het huren van een Linssen boot kunt u bij Zijda Yachting uw boot ook laten onderhouden. Wij hebben gespecialiseerde monteurs, die verschillende onderhoudswerkzaamheden kunnen uitvoeren aan uw boot. Daarnaast kunt u uw boot veilig stallen bij Domp 1 en Domp 2. Zo weet u zeker, dat uw boot te allen tijde veilig ligt. Op deze manier biedt onze jachthaven in Sneek diverse mogelijkheden voor u en uw boot.

Een Linssen boot huren?

Wilt u voor een dag of korte periode een Linssen boot huren? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Zijda Yachting of heeft u vragen over onze boten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder met uw vragen en met het verhuren van uw boot.

Een Linssen boot huren?

Zijda Yachting heeft diverse modellen beschikbaar

Bekijk onze modellen