Linssen boot kopen

Vaart u graag in uw vrije tijd? Bent u op zoek naar een kwaliteitssloep voor de meren en rivieren in Nederland en bent u fan van Linssen boten? Dan bent u bij Zijda Yachting aan het juiste adres. Bij ons kunt u diverse Linssen boten kopen om de wateren in Nederland te bevaren. Met de Linssen boten van Zijda Yachting bent u verzekerd van topkwaliteit boten, die jaren meekunnen om te voorzien in uw grootste hobby. Bekijk direct ons aanbod Linssen boten om de mooiste voor uzelf uit te zoeken.

Waarom een Linssen boot kopen?

Wanneer u graag vaart over de Nederlandse wateren, dan kan een goede boot niet ontbreken. Enerzijds vaart de Linssen boot als een zonnetje en anderzijds bent u verzekerd van jaren vaarplezier door de betrouwbare kwaliteit. De Linssen boten zijn voorzien van ideaal comfort, waarbij genoeg ruimte is voor ten minste vier personen. Deze ruimte komt terug in zowel de cabine als op het dek. Beide niveaus zijn voorzien van goede banken en stoelen. Wanneer u een Linssen boot koopt, vaart u voortaan in stijl over de Nederlandse wateren.

Linssen boot kopen

Een Linssen boot huren

Bij Zijda Yachting kunt u niet alleen een goede Linssen boot kopen, u kunt deze kwaliteitsboten ook voor één of enkele dagen huren. Wanneer u een dag uit bent in Sneek of Friesland of wanneer u een week op vakantie bent in deze regio, dan is een boot huren een aanrader. Met veel wateren en leuke meren kunt u uzelf een hele dag vermaken. Voor deze momenten is het huren van een Linssen boot een prima invulling. Wat een extra voordeel is van het huren of kopen van een Linssen boot, is dat u geen vaarbewijs nodig heeft voor het bevaren van een Linssen boot. Dat maakt het huren of kopen van een Linssen boot extra interessant.

Mogelijkheden bij Zijda Yachting

Zodra u een Linssen boot heeft gekocht, vraagt de boot ook om onderhoud en stalling. Bij Zijda Yachting kunt u zowel uw boot voorzien van onderhoud als vlakbij de boot op een vaste plek stallen. Bij Zijda Yachting hebben wij onze loods met aanlegplaatsen om uw boot zelf te onderhouden of om de boot te laten voorzien van onderhoud door onze monteurs. Bij Domp 1 en Domp 2 kunt u uw boot op een vaste plek stallen, zodat deze boot te allen tijde veilig is. Alle facetten tezamen maakt het kopen van een Linssen boot zeer interessant.

Contact Zijda Yachting

Wilt u graag een Linssen boot kopen? Bent u benieuwd naar ons complete aanbod of huurt u liever eerst een boot voor één dag? Neem dan vrijblijvend contact op met Zijda Yachting. Wij helpen u graag verder met de koop of huur van uw ideale Linssen boot.

Een Linssen boot kopen?

Zijda Yachting heeft diverse modellen beschikbaar

Bekijk onze modellen