Linssen boot

Bent u een fervent vaarder? Gaat u graag in de vrije uurtjes op pad over het water? Dan is een Linssen boot één van de beste, zo niet de beste boot om uzelf mee te vermaken. Bij Zijda Yachting zijn de mogelijkheden om een Linssen boot te kopen of te huren eindeloos. Wij hebben diverse modellen Linssen boten beschikbaar. Deze boten zijn zowel te huren voor één dag als te koop voor particulieren. Wilt u graag een boot van Linssen huren? Bekijk dan ons jachtenoverzicht.

 

Waarom een Linssen boot?

Het grootste voordeel van onze Linssen boten zijn de mogelijkheden voor een ieder om deze te besturen. Immers, u heeft geen vaarbewijs nodig om een dergelijke boot te bevaren. Onze boten gaan niet harder dan 20 km/u en zijn ook niet langer dan 15 meter. Hierom kan iedereen deze boten bevaren. Tevens is de kwaliteit en het comfort van deze boten van een dermate niveau, dat deze aan een ieders wens voldoen. Er is voldoende ruimte op zowel het dek als in de cabine. Bovendien is er genoeg plek om te zitten voor iedereen op de boot. Dit alles maakt een Linssen boot zeer geschikt voor dagjesmensen in de buurt van Sneek en in Friesland.

Linssen boot

Zijda Yachting in Sneek

Uw Linssen boot kopen of huren doet u vanuit onze jachthaven in Sneek. De jachthaven biedt voldoende ruimte om ook uw eigen jacht te kunnen onderhouden of te stallen. Zo kunt u eenvoudig reparaties uitvoeren aan binnen- en buitenkant van uw boot. Wij kunnen u zelfs ondersteunen in het onderhoud aan uw boot. Wanneer het gaat om timmerwerk, motoronderhoud of onderwaterbehandelingen kunnen wij u perfect ondersteunen. Daarnaast kunt u uw boot eenvoudig stallen bij onze jachthaven, zodat deze te allen tijde goed bewaakt wordt. De mogelijkheden tot een vaste ligplaats zijn ruim aanwezig bij Domp 1 en Domp 2. Hier ligt uw boot goed beveiligd.

Een Linssen boot kopen of huren?

Wilt u een Linssen boot kopen of huren? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over de verschillende modellen van onze Linssen boten? Neem dan vrijblijvend contact op met Zijda Yachting. Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Kom ook gerust langs bij onze jachthaven om de boten te bekijken. Wij kunnen u ter plekke voorzien van advies, uw vragen beantwoorden en u begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe boot.

Een Linssen boot kopen of huren?

Zijda Yachting heeft diverse modellen beschikbaar

Bekijk onze modellen