Linssen jacht kopen

Hoe heerlijk zou het zijn om altijd de mogelijkheid te hebben om te gaan varen als u dat wil. Genieten van de hete zomers en zonnige dagen, zonder zorgen met uw gezin. Als u nu denkt ja dat lijkt mij wat, dan is een Linssen jacht kopen de perfecte oplossing. Door de lengte van de Linssen jacht heeft u geen vaarbewijs nodig. Dit mooie jacht wordt al meer dan 65 jaar gebouwd in Nederland, en dat met succes. De motorjachten zijn gemaakt van staal en zijn 9 tot 15 meter lang. Goede kwaliteit is waar de jachten van Linssen om bekend staan.

Bekijk onze jachten

Onze vloot Bekijk alle jachten
Zijda Yachting

Reparatie en onderhoud

Na het kopen van uw Linssen jacht moet er natuurlijk onderhoud plaatsvinden. Bij ons kunt u terecht voor meerdere werkzaamheden voor uw jacht. Denk hier bijvoorbeeld aan:

  • Schilder-, timmer- en installatiewerk;
  • Motoronderhoud (alle type motoren);
  • Renovatie;
  • Onderwaterbehandeling en het
  • Oplossen van storingen.

Door onderhoud uit te voeren aan uw jacht blijft hij in een goede conditie. Met onze ervaring zorgen we ervoor dat uw jacht er altijd perfect bij ligt. Zijda staat garant voor optimale resultaten.

U kan er ook voor kiezen om zelf de onderhoudsbeurten van uw jacht uit te voeren. Dat is mogelijk bij onze doe-het-zelf loods. Deze loods kan u huren wanneer u hier tijd voor heeft. Wanneer u bijvoorbeeld zelf geen ruimte heeft voor het onderhouden van uw jacht is dit de perfecte oplossing.

Linssen jacht kopen

Tips voor het kopen van Linssen jacht

Een Linssen jacht kopen is een aankoop waar u waarschijnlijk goed over na moet denken. Het is dan ook een grote aankoop. Hieronder staan een aantal tips over belangrijke aspecten bij de aankoop van een Linssen jacht:

  • Formaat – Bij het kopen van een Linssen jacht is het belangrijk om te kijken naar hoeveel ruimte het gaat innemen. Ook is het goed om erover na te denken welke afstanden je gaat varen.
  • CE-normen en CIN-code – Wanneer een boot is gebouwd na 1998, moet hij voldoen aan de Europese richtlijnen (CE-normen). Ook moet elk jacht een identificatienummer (CIN-code) hebben volgens de normen. Deze CIN-code staat vaak op een plaatje dat bevestigd is aan de romp van het jacht.
  • Voorgaand onderhoud – Er kan een teken zijn van zwakke plekken aan het jacht als er voorgaand onderhoud is plaatsgevonden.

Jachthaven

Het kan zijn dat u zelf geen ruimte heeft voor uw jacht. Hier hebben wij een oplossing voor. Als u uw Linssen jacht in de jachthaven in Sneek wil leggen kan dat. Wij bieden winterstalling, zowel binnen als buiten in een verwarmde loods. De jachthaven is gevestigd in Domp 1 en 2 in Sneek. Om uw jacht in de stalling te leggen betaalt u €18,- per vierkante meter. Bij de prijs zijn het afspuiten van het onderwaterschip, het hellingen en het opbokken inbegrepen.

Contact

Wilt u ook een Linssen jacht kopen of heeft u andere vragen over dit jacht. Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van deskundigen staat klaar om al uw vragen ze beantwoorden.

Een Linssen jacht kopen?

Zijda Yachting heeft diverse modellen beschikbaar

Bekijk onze modellen