Linssen jacht Nederland

Een Linssen jacht Nederland is een stalen motorjacht van 9 tot 15 meter lang. Voor een jacht met deze lengte heeft u geen vaarbewijs nodig. Verschillende Linssen jachten worden al ruim 65 jaar met veel succes gebouwd in Nederland. Het Linssen jacht Nederland is geschikt voor een fervent vaarder. Bij Zijda Yachting zijn de mogelijkheden om een Linssen jacht te huren of kopen oneindig. Wij beschikken over diverse modellen Linssen jachten. Bent u geïnteresseerd in een Linssen jacht? Bekijk dan ons jachtenoverzicht.

Een Linssen jacht Nederland van Zijda Yachting

Linssen boten hebben het voordeel dat iedereen deze boten kan besturen. Een Linssen jacht Nederland van Zijda Yachting gaat niet harder dan 20 km/u. De kwaliteit en het comfort van de boten zijn erg belangrijk. Onze boten hebben kwaliteit en comfort van een hoog niveau. De ruimte op zowel het dek als in de cabine is royaal. Bovendien zijn er voldoende zitplaatsen aanwezig en dit maakt ons Linssen jacht Nederland geschikt voor dagjesmensen in de buurt van Sneek.

Linssen jacht Nederland

Handig om te weten

Wilt u een Linssen jacht Nederland huren? In dit geval is het goed om te weten dat naast de huurkosten ook rekening gehouden moet worden met andere kosten. Gedurende uw vaarroute kunt u langs bruggen en sluizen komen. Er kunnen kosten verbonden zijn aan het bevaren van deze obstakels. Tevens is het mogelijk dat u voor het aanmeren in havens van steden een bedrag moet betalen. Er zijn 3.800 aanlegplaatsen van Marrekrite waar u kosteloos mag aanmeren met uw Linssen jacht. Zijda Yachting licht u graag in over de mogelijkheden.

Zijda Yachting in Sneek

Wij houden elke boot in perfecte conditie, zodat wij altijd boten van hoge kwaliteit verhuren en verkopen. Onze boten zijn volledig en van alle gemakken voorzien. Bij ons heeft u de keuze uit ruim dertig verschillende boten. De jachthaven van Zijda Yachting in Sneek biedt voldoende ruimte om uw eigen jacht te kunnen onderhouden of te stallen. Zijda Yachting ondersteunt u in het onderhoud aan uw boot. Hierbij kunt u denken aan motoronderhoud, onderwaterbehandelingen en timmerwerk.

Linssen jacht Nederland huren of kopen

Heeft u interesse in het kopen of huren van een Linssen jacht in Nederland? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of heeft u vragen over onze boten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Zijda Yachting helpt u graag verder met al uw vragen. Wilt u de boten bekijken? Kom gerust langs bij onze jachthaven in Sneek. Wij kunnen u ter plekke voorzien van advies.

 

Meer weten over het Linssen jacht?

Zijda Yachting staat u graag te woord

Neem contact op