Linssen jacht

De jachten van Linssen zijn stalen motorjachten van 9 tot 15 meter lang. Met deze lengte heeft u geen vaarbewijs nodig. De Linssen jacht wordt al meer dan 65 jaar succesvol gebouwd in Nederland. Een jacht van Linssen staat bekend om de goede kwaliteit. Het zijn de ideale boten om te genieten van een heerlijk weekend weg met het gezin. Heerlijk op het water genieten terwijl u van alle gemakken bent voorzien op een Linssen jacht.

Goed om te weten

Naast de huurkosten voor uw Linssen jacht moet u ook rekening houden met andere kosten. Tijdens uw vaarroute komt u langs bruggen en sluizen, hieraan zijn soms kosten verbonden om er doorheen te mogen varen. Ook voor het liggen in havens in steden kan het voor komen dat u hier een bedrag voor moet betalen. Deze kosten zijn relatief laag. Daarnaast zijn er 3800 aanlegplaatsen van Marrekrite waar u gratis mag aanmeren met uw Linssen Yacht. Wij lichten u graag in over de mogelijkheden.

Linssen jacht

Waarom Zijda in Sneek?

  • Iedere boot wordt in perfecte conditie gehouden.
  • Onze boten zijn zeer compleet en van alle gemakken voorzien.
  • Complete inventaris aanwezig.
  • Wij denken graag met u mee en kunnen goede tips geven en vaarroutes laten zien.
  • Keuze uit ruim dertig verschillende boten.
  • Voor het gebruik van iedere boot worden gedegen instructies gegeven.
  • Boten zijn voorzien van een boegschroef voor gemak en veiligheid.
  • Persoonlijke benadering.
  • Eenvoudig online te reserveren.

Onbezorgd en veilig vakantie vieren met een Linssen jacht

Bij Yachtcharter Zijda in Sneek kunt u zonder vaarbewijs heerlijk genieten van een Linssen jacht. Heeft u hiervoor een vaarbewijs nodig? Een vaarbewijs is pas nodig als u een boot neemt die sneller gaat dan 20 km/uur of een boot die langer is dan 15 meter. Voor onze boten heeft u dus geen vaarbewijs nodig. Ook zonder dit vaarbewijs kunt u onbezorgd het water op. Een van onze instructeurs legt de vaarregels vooraf goed aan u uit. Ook legt hij het gebruik van het door u gekozen Linssen jacht uitgebreid aan u uit. Zo kunt u gerust het water op.
Onze boten zijn tot in de puntjes verzorgd. De jachten zijn zeer compleet. Van zwemvesten tot televisie, van potten en pannen tot een CD speler aan toe, zodat u alleen nog wat persoonlijke spulletjes en een goed humeur mee hoeft te nemen. Per jacht staat op onze boekingspagina omschreven welke faciliteiten er aan boord van het jacht zijn.

Een Linssen jacht huren

Wilt u meteen een Linssen jacht huren? Op onze boekingspagina vindt u meer informatie over de beschikbaarheid en de prijzen. Ook staat daar meer informatie over al onze jachten. Heeft u een vraag over het huren van een Linssen jacht? Neem dan contact op en wij beantwoorden graag al uw vragen.

Meer informatie over de Linssen jacht?

We staan u graag te woord

Neem contact op