Een luxe jacht huren in Sneek bij Zijda Yachting

De vakantie is een tijd om echt te genieten. Even weg van de drukte van alledag en de dagelijkse sleur. Veel mensen kiezen voor een luxe buitenhuisje, voorzien van alle gemakken zodat er niets anders te doen valt dan te genieten. Maar als dat nou eens op het water zou kunnen?

Heerlijk ontspannen in de zon, op het spattende water… en vooral met de rust die over u komt, die weldadige stilte die misschien nergens anders zo diep ervaren kan worden als op een uitgestrekte waterplas met het zacht wuivende riet aan de oevers, en dat alles overkoepeld door machtige, voorbijtrekkende witte wolken. Bij Zijda Yachting in Sneek kunt u kiezen uit een uiterst gevarieerd en groot assortiment aan luxe jachten.

Waarom een luxe jacht huren in Sneek bij Zijda?

  • Iedere boot is goed onderhouden en in perfecte conditie
  • Elk luxe jacht is volledig voorzien van alle denkbare gemakken
  • Wij zijn scherp geprijsd
  • Gedegen instructies voor het gebruik van iedere boot
  • Boegschroef aanwezig voor gemak en veiligheid
  • Persoonlijke benadering. Uw wensen als klant staan altijd voorop
  • Uitgebreide instructies omtrent het door u gekozen jacht
  • Geen vaarbewijs nodig voor onze jachten
  • En… Veilig en eenvoudig in het gebruik
Luxe jacht huren in Sneek

Zijda Yachting in Sneek: Luxe jachten voor een onvergetelijke vakantie

Misschien schrikt het varen met een luxe jacht u wel af. Dat is echter nergens voor nodig, want onze boten zijn eenvoudig te bedienen en voordat u er zelf op uit trekt geven wij u uitgebreide instructies over het gebruik van de boot en leert u over de gangbare gedragscodes op het water. Doorgaans kunt u na een aantal uren al vol vertrouwen het schitterende water op. Een vaarbewijs is voor boten die minder snel dan 20 km/uur gaan en niet langer zijn dan 15 meter niet nodig.

Ook geven wij u veel tips over de beste vaarroutes, de leukste aanlegplaatsjes en de dorpjes die u zeker niet zou moeten overslaan op uw ontdekkingsreis door Friesland.

Meer weten?

Wij verzorgen ook alle gangbare reparaties aan boten. Heeft u zelf een luxe jacht dat aan onderhoud toe is, dan kunt u bij ons terecht. U kunt zelfs een loods bij ons huren als u het onderhoud aan uw boot liever zelf onder handen neemt. Met betrekking tot een luxe jacht huren in Sneek kunt u terecht op onze boekingspagina.

Luxe jacht huren in Sneek

Luxe jachten voor een onvergetelijke vakantie

Bekijk onze jachten