Motorjacht huren Friesland

Welke omgeving staat bekend om haar waterrijke omgeving? Friesland natuurlijk! Het mooie Hoge Noorden geeft u de mogelijkheid om met een boot of jacht veel pittoreske plaatsen te bezoeken. Of om gewoon vanaf het water te genieten van de prachtige omgeving, die deze provincie te bieden heeft. Een motorjacht huren in Friesland die ook nog eenvoudig te bedienen is en voorzien is van een comfortabele inrichting? Dat is toch wat u wil? Dit is allemaal mogelijk bij Zijda Yachting. Bent u benieuwd welk aanbod wij u te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vaarbewijs nodig?

Normaal gesproken heeft u bij de zoektocht naar een geschikte boot een vaarbewijs nodig. Daarentegen maken wij het u graag een stuk makkelijker. In Nederland is een vaarbewijs verplicht als het gaat om boten met snelheden hoger dan 20 kilometer per uur of die langer zijn dan 15 meter. Mocht u niet in het bezit zijn van een vaarbewijs, dan heeft u drie keuzes voor het huren van een motorjacht in Friesland. Elke variant is variërend in prijs, grootte en luxe.

  • Aqua Cosmos. Deze boot tipt van top tot teen aan hotelniveau. Dit is de meest ruime optie en biedt daarbij ook de mogelijkheid voor tien slaapplaatsen. De aanwezigheid van drie tweepersoonsbedden, twee eenpersoonsbedden en een dinette maakt de motorjacht compleet. Voor de verheldering is een dinette een eet- en tegelijkertijd een slaapgelegenheid, die bestaat uit twee ligbanken. De Aqua Cosmos is beschikbaar voor €1400,-. Voor een grote samenstelling is dit zeker een voordelige optie.
  • Goldflower Valk 1350. Wist u dat deze variant is voorzien van drie elektrische toiletten en twee douches? Daarbij beschikt deze boot van een bakoven én een GPS. U kunt deze motorjacht huren voor €1250,- per week en heeft zes slaapplekken tot haar beschikking.
  • Chill Marco 860. Waar de naam het al een beetje verklapt, is dit de ideale motorjacht om lekker op te ‘chillen’. Deze variant is negen meter lang, drie meter breed en biedt vijf slaapplekken. De verdeling van bedden is als volgt: twee tweepersoonsbedden en een slaapbank. Voor €900,- kunt u deze motorjacht huren.
Motorjacht huren Friesland

Meer dan alleen motorjacht huren Friesland

U kunt niet alleen bij Zijda Yachting terecht om een motorjacht te huren in Friesland, maar wij doen meer! Voor het repareren of onderhouden van uw motorjacht bent u bij ons ook aan het juiste adres. Met onze jarenlange kennis en ervaring gaan onze specialisten maar al te graag voor u aan de slag. We doen er alles aan om u een prachtige ervaring te bieden in het o zo mooie Friesland. Wanneer u uw boot een langere tijd niet gebruikt, heeft u ook nog de optie om hem bij ons te stallen. In onze doe-het-zelf-loods kunt u er ook te allen tijde zelf aan sleutelen. Wat u maar wilt!

Maak kennis met het huren van een motorjacht in Friesland

Wilt u een motorjacht huren in Friesland? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en uw boot te reserveren. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden of wilt u informatie over onze andere diensten? Dan staan we u graag te woord.

Motorjacht huren in Friesland?

Bij Zijda Yachting is er van alles mogelijk!

Bekijk onze jachten