Motorjacht huren in Friesland? Dat kan bij Zijda Yachting

Door het huren van een motorjacht bij Zijda Yachting in Sneek kunt u optimaal genieten van het sprookjesachtige waterlandschap van Friesland. Wij hebben een bijzonder groot aanbod van ruime en uiterst comfortabele motorjachten, voor zowel kleine als voor grotere gezelschappen. Onze motorboten zijn eenvoudig te manoeuvreren en met behulp van de boegschroef die op iedere boot aanwezig is, is aanleggen veilig en geen enkel probleem. U kunt bij ons de boot huren die precies aansluit bij uw wensen; zoekt u naar een stijlvolle luxe boot, of heeft u liever een wat stoerder model of gaat het u juist om een boot die goed is afgestemd op de noden van uw kleine kinderen? Bij Zijda Yachting in Sneek helpen wij u graag verder.

Motorjacht huren in Friesland bij Zijda Yachting gaan net een stapje verder

Onze boten zijn van alle gemakken voorzien en worden verhuurd met een volledige inventaris. Aan werkelijk alles is gedacht en behalve uw favoriete boek, visspulletjes of fototoestel hoeft u buiten uw goede humeur niets anders meer mee te nemen.

Heeft u speciale wensen, zoals bijvoorbeeld het huren van fietsen of een bijboot dan kunnen wij dat zonder probleem voor u regelen.

Voor het varen met een motorjacht van Zijda Yachting heeft u geen vaarbewijs nodig. Vanzelfsprekend helpen wij u nauwgezet hoe u met uw gehuurde motorboot moet omgaan en maken wij u bekend met de gedragscodes op het water. Een motorjacht huren was nog nooit zo makkelijk en inspirerend.

Motorjacht huren in Friesland

Een onvergetelijke vakantie op het water

De prachtige wateren van Friesland, gezien vanaf uw luxe motorjacht.

De natuur in Friesland is echt wonderschoon. Prachtige vergezichten, indrukwekkende wolkenmassa’s boven het blauwe water, uitgestrekte groene velden… Het is meer dan de moeite waard. Met een motorjacht van Zijda Yachting komt het allemaal binnen handbereik. Wij geven u uitgebreide tips over de beste vaarroutes, de leukste aanlegplaatsjes en welke dorpjes u zeker niet zou moeten overslaan op uw ontdekkingsreis door Friesland.

Op onze boekingspagina kunt u uitgebreide informatie vinden over de verschillende mogelijkheden, de beschikbaarheid en de prijzen. Heeft u vragen over een motorjacht huren in Friesland of andere vragen, neem dan direct contact met ons op. U bent altijd van harte welkom.

Motorjacht huren in Friesland

Wij helpen u graag verder

Bekijk onze jachten