Sloep kopen Friesland

Bent u in uw vrije tijd vaak te vinden op het water? En bent u op zoek naar een eigen sloep om te varen over de Nederlandse meren en rivieren? Dan bent u bij Zijda Yachting aan het juiste adres. Met het aanbod van Zijda bent u verzekerd van kwalitatieve boten waar u jaren plezier van heeft. Overweegt u om een sloep te kopen in Friesland? Bekijk dan eens het ruime aanbod van Zijda of kom gerust eens langs voor een kennismaking.

Aanbod sloep kopen Friesland

Wanneer u graag uw vrije tijd spendeert met het varen over de Nederlandse wateren, kunnen we ons voorstellen dat een goede boot niet mag ontbreken. De boten van Zijda Yachting bieden u de kwaliteit en het comfort waar u naar op zoek bent. Ze hebben een efficiënte indeling met een enorme leefruimte. Daarnaast is elke boot voorzien van goed zitcomfort. Mocht u overwegen om een sloep te kopen in Friesland, zijn wij graag uw betrouwbare partner met een ruim aanbod. U selecteert de boot aan de hand van uw persoonlijke wensen, het vaargebied, de samenstelling van uw bemanning en uw budget. Er zal altijd een sloep aan uw wensen voldoen, gezien het ruime aanbod van Zijda.

Overige diensten

Als u nog twijfels heeft over het kopen van een sloep in Friesland, kunt u ervoor kiezen om eerst een sloep te huren. Bij Zijda Yachting kunt u namelijk voor één of enkele dagen een boot huren. Wij verhuren ook boten waarmee u zonder vaarbewijs kunt genieten op het water. Bij Zijda staat u binnen enkele uren aan het roer van uw gehuurde boot, ook zonder vaarbewijs.

Sloep kopen Friesland

Reparatie en onderhoud

Als u besluit om een sloep te kopen in Friesland, kunt u ervoor kiezen om de onderhoudsbeurt en/of reparaties bij Zijda Yachting te laten plaatsvinden. Wij hebben de ervaring om de nodige werkzaamheden uit te voeren. Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder andere schilder-, timmer- en installatiewerk, motoronderhoud, het oplossingen van storingen en een complete renovatie. Zijda Yachting staat altijd klaar voor u en uw boot.

Contact sloep kopen Friesland

Wilt u graag een sloep kopen in Friesland? Zijda Yachting biedt verschillende soorten boten aan. Heeft u nog vragen over het kopen van een sloep in Friesland of bent u benieuwd naar onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u te helpen met de aankoop of verhuur van uw ideale boot.

Een sloep kopen in Friesland?

Zijda Yachting heeft een ruim aanbod

Neem contact op