Sloep te huur Friesland

Bent u van plan om binnenkort het water op te gaan? Bij Zijda Yachting hebben wij verschillende sloepen te huur in Friesland. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan soorten jachten aan. Geniet van zonnige dagen en ontspan op een boot alleen voor u en uw vrienden. Een sloep huren in Friesland is eenvoudig te regelen. Via onze website kunt u vrijwel direct de beschikbaarheid van jachten controleren. Is de sloep die u graag wil huren beschikbaar op uw gewenste datum? Dan kunt deze direct online boeken. Dit wordt direct doorgegeven aan onze jachthaven in Sneek. Als u een jacht huurt hoeft u geen vaarbewijs te hebben, want onze boten gaan 20 kilometer per uur.

Onze jachthaven

Huur een sloep in Friesland en geniet met uw vrienden of familie van een complete vaarvakantie. Wat is er beter dan al het moois van Nederland per boot te ontdekken! Geniet van varen in comfort, kwaliteit, luxe en betrouwbaarheid. Zijda Yachting heeft alles dat u zoekt “aan boord”. Onze jachthaven is gevestigd in Sneek. Wij bieden u naast het huren van een boot ook de mogelijkheid voor winterstalling, eventuele reparatie- en onderhoudsdiensten. Het stallen van uw boot kan zowel buiten als binnen in een verwarmde omgeving. De buitenruimte van de jachthaven kost 19 euro (inclusief btw) per vierkante meter. Het gebruik van een slang om het onderwaterschip door te spoelen, de oprijplaten en vijzels zijn bij deze prijs inbegrepen.

Sloep te huur Friesland

Wij bieden u meer!

Naast dat Zijda een sloep te huur heeft in Friesland, doen wij nog veel meer! Wij zijn een volledig uitgerust bedrijf dat reparatie- en onderhoudsdiensten voor uw boot kan verzorgen. U kunt bij ons terecht voor zaken als: onderwaterschipbehandelingen, timmerwerk, motoronderhoud, installatiewerkzaamheden, installatie van boeg- en hekschroef in stalen en fiberglas boten, complete renovaties van uw boot elektrische installaties en meer.

Contact sloep te huur Friesland

Bent u op zoek naar een sloep te huur in Friesland? Zoek niet verder! De vele mogelijkheden die Zijda u biedt zorgt voor een fijne tijd voor u op het water. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over de tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Motorboot verhuur Friesland

Zijda Yachting heeft diverse modellen beschikbaar

Bekijk onze modellen