Sloep te koop Sneek

Er is niets lekkerder dan varen. Om het prachtige Friese landschap te ontdekken, kunt u bij Zijda daarom een boot huren. Wilt u echter niet meer afhankelijk zijn van tijd? Wij bieden de oplossing. In onze haven in Sneek staan meerdere sloepen te koop. Kom gerust langs om ze te bekijken.

Waar moet u op letten?

Als u interesse heeft in een sloep die in Sneek te koop staat, is het verstandig om een aantal dingen in acht te nemen. De aanschaf van een sloep is immers niet niks. Wij geven een aantal tips:

  • Vergelijk de sloep die in Sneek te koop staat met andere boten. Zo krijgt u een beter beeld van welke boot echt bij u past.
  • Een boot die langer is dan 15 meter en sneller gaat dan 20 kilometer per uur, vereist een vaarbewijs. Let dus op het formaat tijdens het kopen van een sloep. Het is belangrijk om te weten dat al onze boten tussen de 9 en 15 meter lang zijn.
  • Wees op de hoogte van het resterende aantal levensjaren van de sloep. Hoe meer mankementen, hoe korter de levensduur.
  • Elke boot die na 1998 gebouwd is, moet voldoen aan de CE-normen. Bovendien moet hij altijd beschikken over een CIN-code. Let hier dus op!
  • Vraag altijd naar voorgaand onderhoud. Zo achterhaalt u eventuele zwakke plekken van de sloep.
Sloep te koop Sneek

Huur, reparatie en onderhoud

Naast dat wij in Sneek sloepen te koop hebben staan, verhuren wij ze ook. Wij zijn ons ervan bewust dat het kopen van een sloep niet hetzelfde is als het doen van de wekelijkse boodschappen. Ook daar bieden wij uitkomst voor. U kunt een sloep voor een bepaalde tijd huren. Dat kan voor een weekend zijn, maar ook voor drie weken. Het is maar net waar u behoefte aan heeft.

Als u een van onze te koop staande sloepen in Sneek heeft aangeschaft, kunt altijd bij ons terecht voor reparatie en onderhoud. Daar valt timmer-, schilder- en installatiewerk onder, maar ook het oplossen van storingen en een complete renovatie. Bovendien beschikken we over een doe-het-zelf loods, waar u eigenhandig aan uw sloep kunt sleutelen. De perfecte oplossing als u zelf geen ruimte heeft voor onderhoud.

Contact over sloep te koop in Sneek

Heeft u vragen over een sloep die te koop staat in Sneek of over een van onze andere diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen of bij ons langs te komen. Wij staan voor u klaar!

Sloep kopen in Sneek?

Zijda Yachting beschikt over verschillende modellen

Bekijk onze modellen