Sloepen te koop Sneek

Als u een sloep wilt kopen in Sneek, bent u bij Zijda Yachting aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan sloepen te koop in Sneek. Per boot ervaart u Sneek op een heel andere manier. Het is een zeer bijzondere ervaring om Sneek vanaf het water te beleven. Vaar langs diverse karakteristieke plaatsen die Sneek en de omgeving te bieden hebben.

Assortiment sloepen te koop in Sneek

Al onze boten voorzien u van de kwaliteit en het comfort waar u naar op zoek bent. Stuk voor stuk hebben ze een efficiënte indeling, waardoor een enorme leefruimte te realiseren is. Geniet van de zonnige dagen en kom volledig tot rust op uw eigen sloep in Sneek. Wij zijn graag uw betrouwbare partij bij de aankoop van uw sloep in Sneek. Selecteer uw boot aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren, het vaargebied, de samenstelling van uw bemanning en uw budget:

  • Kempala 930 AK. Deze sloep staat voor €17.950,- te koop in Sneek. Hij beschikt over vijf slaapplaatsen, verdeeld over twee hutten. Gebouwd in 1978 en met een maximumsnelheid van 13 kilometer per uur, is deze boot een uitstekende keuze voor de hobbyvaarder.
  • De Jongkruiser 1100 AK. Deze sloep staat voor €34.950,- te koop in Sneek. Hij is iets groter dan de Kempala 930 AK en biedt dan ook ruimte voor een extra slaapplek. Ook deze boot komt uit 1978 en vaart op diesel met een maximumsnelheid van 14 kilometer per uur.
  • Babro 1120 AK. Deze sloep staat voor €73.750,- te koop in Sneek. Hij is luxer en nieuwer dan de hierboven genoemde boten. In 1993 werd deze boot gebouwd en is voorzien van zes slaapplaatsen, verdeeld over drie slaapkamers. Bovendien beschikt hij over niet één, maar twee elektrische toiletten.
Sloepen te koop Sneek

Staat uw sloep te koop in Sneek?

Heeft u vragen over een sloep die bij ons in Sneek te koop staat? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u liever een sloep huren? Ook dat kan! Wij verhuren verschillende boten en jachten gedurende het hele jaar. Voor bootreparatie en -onderhoud bent u bij Zijda ook op de juiste plek. Hopelijk tot snel!

Sloepen kopen in Sneek?

Zijda Yachting beschikt over verschillende modellen

Bekijk onze modellen