Sneek boten te koop

In Sneek staan talloze boten te koop. Wij bieden echter alleen de beste en betrouwbaarste boten. Door ons brede assortiment, waarin de prijzen variëren van 17.000 euro tot 75.000 euro, heeft u de keuze uit verschillende groottes en voorzieningen. De aanschaf van een boot is er niet zomaar een. Maak daarom geen overhaaste beslissingen. Wel willen we u erop wijzen dat onze boten snel verkocht worden!

Waar moet ik op letten?

De meeste boten die in Sneek te koop staan, zien er op het eerste oog aantrekkelijk uit. Vaak kunt u niet wachten om op het water te genieten, zonder afhankelijk te zijn van tijd. Toch moet u op een aantal dingen letten, voordat u tot een aankoop overgaat. Wij zetten de belangrijkste punten voor u op een rij:

  • Vergelijk uw beoogde boot met andere modellen. Net als met auto’s kan het zijn dat u op een andere stuit, die u nog veel beter ligt. Het zou zonde zijn als u dan al voor de eerste optie bent gegaan.
  • Houd rekening met een eventueel vereist vaarbewijs. Voor boten die langer zijn dan 15 meter en harder gaan dan 20 kilometer per uur, is een vaarbewijs verplicht. Voor de boten die bij ons in Sneek te koop staan, bent u er in ieder geval van verzekerd dat een vaarbewijs niet nodig is.
  • Wees u ervan bewust hoeveel jaren de boot nog mee kan. Zorg daarom voor inzicht in de mankementen en vraag naar voorgaand onderhoud, zodat u weet waar de zwakke plekken zitten.
  • Let op de CE-normen en de CIN-code. Boten gebouwd na 1988 moeten namelijk voldoen aan de Europese richtlijnen.
Sneek boten te koop

Huur, reparatie en onderhoud

We kunnen ons voorstellen dat u de boot maar tijdelijk wilt gebruiken. Daarom zijn bij ons in Sneek de boten niet alleen te koop, maar ook te huur. Huren is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld een vaarvakantie.

Wanneer u een van onze boten die in Sneek te koop staat, daadwerkelijk heeft aangeschaft, kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud. Wanneer u dat niet wilt uitbesteden, maar zelf geen ruimte heeft om de boot te repareren, is dat geen probleem! Wij beschikken namelijk over een doe-het-zelf loods. Daar kunt u uw mouwen opstropen en in alle rust zelf aan uw boot sleutelen.

Contact over boten te koop Sneek

Heeft u vragen over boten die bij ons te koop staan in Sneek? Of wilt u meer weten over onze andere diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen in Sneek. Hopelijk tot snel!

Interesse in een van onze boten te koop in Sneek?

Wij beschikken over over verschillende modellen

Bekijk onze modellen