Tweedehands sloep Friesland

Bent u op zoek naar een tweedehands sloep in Friesland? Zoek niet verder! Bij Zijda Yachting bieden we u verschillende tweedehands jachten aan. Deze verschillen in merk, aantal slaapplaatsen en daarmee ook in prijs. Wilt u onze tweedehands sloepen eerst ervaren voor u overgaat tot het aanschaffen van een jacht? U kunt er ook voor kiezen om een jacht te huren bij Zijda Yachting. Wij bieden hiervoor ook verschillende jachten aan. Hier vertellen we u later meer over.

Aanschaffen tweedehands sloep Friesland

Wilt u meer weten over de soorten tweedehands sloepen die wij in Friesland aanbieden? Bij Zijda hebben we een breed assortiment met verschillende soorten en merken tweedehands boten voor u samengesteld. Wij bieden u jachten aan voor twee tot twaalf personen. Wilt u onze huidige beschikbare tweedehands jachten bekijken? Deze kunt u bekijken op onze verkooppagina. Bij sommige van onze beschikbare tweedehands sloepen uit Friesland is inruilen ook een mogelijkheid.

Bootreparatie en -onderhoud

Naast de aanschaf van uw tweedehands sloep in Friesland kunt u ook bij Zijda terecht voor de reparatie van en het onderhoud aan uw jacht. Wij hebben de ervaring ‘aan boord’ om deze werkzaamheden tot ons te nemen. U kunt hierbij denken aan schilder-, timmer- en installatiewerk, motoronderhoud, het oplossen van storingen en een complete renovatie van uw jacht. Geeft u het onderhoud aan of de reparatie van uw boot liever niet uit handen? Geen enkel probleem. Wij bieden u een loods aan waarin u zelf uw geliefde boot kunt onderhouden.

Tweedehands sloep Friesland

Jacht huren bij Zijda

Heeft u interesse in het aanschaffen van een tweedehands sloep bij Zijda Yachting in Friesland, maar zou u graag eerst meer ervaring krijgen met het varen? U kunt ervoor kiezen om een jacht te huren bij Zijda. Hier heeft u geen vaarbewijs voor nodig. Heeft u nog geen ervaring met varen? Geen zorgen, wij stomen u klaar voor het besturen van een jacht. Zo kunt u vast wennen aan de avonturen op het water. Voor de beschikbare boten voor verhuur kunt u onze verhuurpagina bekijken.

Contact tweedehands sloep Friesland

Heeft u een tweedehands sloep van Zijda Yachting Friesland op het oog? Of wilt u graag meer weten over onze beschikbare boten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook voor vragen over het huren van een jacht bij Zijda kunt u contact met ons opnemen. Bij Zijda Yachting hebben we alles wat u zoekt ‘aan boord’!

Tweedehands sloep Friesland

Ruime aanbod aan diverse boten

Bekijk onze modellen