Vakantiegangers, avonturiers, families en einzelgängers opgelet! Bij Zijda Yachting in Sneek kun je een boot huren om de rivieren van Akkrum te verkennen. Uiteraard kun je met de boot ook de Friese meren en terpdorpen verkennen. Ervaar al het mooie dat Friesland te bieden heeft door Akkrum te gebruiken als uitvalsbasis of door als een pelgrim te trekken in uw gehuurde boot.

Wat te doen in Akkrum?

Akkrum is hét centrum voor watersport. Daarom is het vooral in de warme maanden een ontzettende trekpleister voor avonturiers. Veel boten, parasailers en windsurfers vergezellen je op het water. Verder is het geweldig om te genieten van de gehele provincie! De makkelijkste, mooiste en meest rustgevende manier om dit te doen is door een boot te huren in Akkrum. Zie het zo: geen files, geen benauwde auto, geen ‘verloren tijd’ vanwege het reizen. Gewoon lekker met de boot het open water op trekken en genieten totdat je de volgende bestemming hebt bereikt. Ga te water en ontdek de rivieren van Friesland. Vanaf de bootverhuur in Akkrum vaart u gemakkelijk naar andere historische centra aan de Friese meren. Ga ook naar natuurroutes; de Alde Faenen is ieders tijd meer dan waard.

Genieten van Akkrum

Het huren van een boot in Akkrum is ideaal voor de avontuurlijke vakantieganger. Heb je alleen ook je ouders, schoonouders en/of kinderen mee? Dan is dag in, dag out non-stop actie niet de meest geschikte invulling voor het gehele gezelschap. Zoek daarom ook gemakkelijk de rust door af te varen uit Akkrum en aan te meren in het nabije Irnsum. Of ga een dagje shoppen in Sneek door simpelweg er heen te varen. Je hoeft zelfs geen moment heimwee te hebben want je neemt je hele boot mee op reis.

Boot huren Akkrum

Botenverhuur door Zijda Yachting

Bij Zijda Yachting maken wij het huren van boten voor jouw reis door Friesland gemakkelijk. Onze haven is in Sneek, dus je zult eerst naar Sneek moeten rijden om de boot op te halen. Maar zodra dat is gebeurd ben je vrij om te gaan! Wij hebben verschillende boten te huur, voor de beginnende vaarder en voor de meer ervaren zeelui. Je krijgt ook een uitgebreide les vaaretiquette en vaarinstructies van onze medewerkers. Deze tips en tricks kun je toepassen op het water. Je kunt ook met een gerust hart op… zee, omdat elke boot in onze jachthaven gecontroleerd wordt voordat deze bij jou wordt afgeleverd. De boten die worden afgeleverd zijn zowel van buiten als binnen compleet verzorgd. De keuken is compleet ingericht en je krijgt alles wat je nodig heeft tijdens jouw rondreis, zoals zwemvesten, beddengoed en vaarkaarten. Bekijk hier alle boten die wij verhuren vanuit onze jachthaven in Sneek. Ben je eruit? Reserveer dan direct hier jouw boot. Dan zetten wij de reservering vast en dan heb je officieel jouw boot voor Akkrum gehuurd.

Ligplaatsen Marina Jirnsum

Heeft u al eens een jacht, boot of sloep gehuurd en heeft u genoten van uw ervaring? Grijp de kans om uw ervaring te upgraden! Laat uw boot veilig en wel liggen bij onze Marina Jirnsum. Ligplaatsen zijn simpel te reserveren op de website. Tevens bieden we uitstekende bescherming voor uw boot in de wintermaanden. Bekijk de website voor meer informatie of neem contact met ons op!

Vandaag jouw boot huren in Akkrum

Dobberen op de Friese meren doe je toch liever gelijk al? Neem daarom vandaag nog contact op met onze medewerkers. Zij kunnen je voorzien van allerlei toegevoegde waarde. Ook luisteren ze aandachtig naar jouw specifieke situatie, ervaring en welk reisgezelschap je meeneemt. Op basis hiervan zorgen zij ervoor dat jij een boot huurt die het best aansluit bij de planning.

Boot huren in Akkrum?

Bij Zijda Yachting is er van alles mogelijk!

Bekijk onze jachten