Bootreparatie en -onderhoud

Net als auto’s hebben boten ook af en toe te kampen met storingen, mankementen of andere defecten. Ook zijn ze hier en daar toe aan onderhoud, om veilig varen te kunnen blijven garanderen. Gelukkig biedt Zijda uitkomst. Wij bieden naast de verkoop en -huur ook bootreparatie en bootonderhoud aan. Bent u erg handig of ervaren in bootreparatie en -onderhoud, maar heeft u geen plek om uw boot te stallen en repareren? Dan kunt u uw boot ook zelf repareren in onze werkplaats!

Bootreparatie en -onderhoud

Werkzaamheden bootreparatie

Moeten er reparaties aan uw boot plaatsvinden? Wij hebben de ervaring aan boord om de nodige werkzaamheden uit te voeren. U kunt hierbij onder andere denken aan schilder-, timmer- en installatiewerk, motoronderhoud, het oplossen van storingen of een complete renovatie van uw jacht. Vanzelfsprekend voeren we ook onderwater behandelingen uit. Zijda Yachting staat altijd voor u en uw boot klaar.

Bootonderhoud

Het is verstandig om uw boot eens in de zoveel tijd aan een onderhoudsbeurt onderhevig te maken. Zowel voor de feitelijke veiligheid, als voor uw eigen gevoel is het prettig dat uw boot wordt gecontroleerd op eventuele gevaren en mankementen. Ons personeel checkt tijdens het bootonderhoud alle onderdelen grondig en secuur. Uiteraard kunt u de bootreparatie aan ons overlaten, indien er defecten gevonden.

Marina Jirnsum

De jachthaven van Zijda Yachting / Marina Jirnsum is gevestigd aan de Industriewei 2 9011 WH Jirnsum. Hier kunt u ook terecht voor een vaste ligplaats en voor de winterstalling van uw boot in het water. Voor overige prijzen en meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. De mogelijkheden bij Zijda Yachting zijn zeer divers en uitgebreid.

Contact voor bootreparatie en -onderhoud

U bent altijd welkom op de werf van Zijda Yachting. Wij kijken graag wat we voor u en uw jacht kunnen betekenen. Of het nu om bootreparatie en -onderhoud of vrijblijvend advies gaat, onze vakkundige experts staan voor u klaar. Uw boot is bij ons in de juiste handen. Heeft u (nog) geen boot, maar zou u dit wel graag willen? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden bij Zijda Yachting. U kunt bij ons namelijk ook jachten huren én kopen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle opties. Wij helpen u graag verder.

Reparatie of onderhoud aan uw boot nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact