Bootreparatie en -onderhoud

Naast het huren en kopen van jachten, kunt u bij Zijda Yachting ook terecht met uw eigen boot. Is uw boot toe aan een onderhoudsbeurt of moeten er reparaties plaatsvinden? Wij hebben de ervaring aan boord om de nodige werkzaamheden uit te voeren. U kunt hierbij onder andere denken aan schilder-, timmer- en installatiewerk, motoronderhoud, het oplossen van storingen en een complete renovatie van uw jacht. Zijda Yachting staat altijd voor u en uw boot klaar. Wat doen wij omtrent bootreparatie en -onderhoud? We hebben het even voor u opgesomd:

  • Schilderwerk √
  • Onderwaterbehandeling √
  • Timmerwerk √
  • Motoronderhoud van alle typen motoren √
  • Complete renovatie √
Bootreparatie en -onderhoud

Marina Jirnsum

De jachthaven van Zijda Yachting / Marina Jirnsum is gevestigd aan de Industriewei 2 9011 WH Jirnsum. Hier kunt u ook terecht voor een vaste ligplaats en voor de winterstalling van uw boot in het water. Voor overige prijzen en meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. De mogelijkheden bij Zijda Yachting zijn zeer divers en uitgebreid.

Contact voor bootreparatie en -onderhoud

U bent altijd welkom op de werf van Zijda Yachting. Wij kijken graag wat we voor u en uw jacht kunnen betekenen. Of het nu om bootreparatie en -onderhoud of vrijblijvend advies gaat, onze vakkundige experts staan voor u klaar. Uw boot is bij ons in de juiste handen. Heeft u (nog) geen boot, maar zou u dit wel graag willen? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden bij Zijda Yachting. U kunt bij ons namelijk ook jachten huren én kopen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle opties. Wij helpen u graag verder.

Reparatie of onderhoud aan uw boot nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact