De jachthaven van Zijda Yachting is gevestigd in Domp 2 in Sneek. Wilt u graag gebruik maken van de ruimte in de jachthaven? Neem dan contact met ons op. Wij bieden onder andere winterstalling (binnen of buiten), reparatie en onderhoud.

Winterstalling – Jachthaven Sneek

Het varen van uw boot doet u waarschijnlijk met name in het lente/zomer seizoen. Mocht u zelf geen ruimte hebben, dient u uw boot elders te stallen op momenten dat u hem niet vaart. In de winter kunt u bij ons uw boot stallen. Dit kan zowel buiten als binnen in een verwarmde loods. De buitenplaatsen van de jachthaven kosten € 19,- per vierkante meter (incl. btw). Afspuiten van het onderwaterschip, het hellingen en het opbokken zijn bij de prijs inbegrepen.

Wilt u graag uw boot binnen stallen in een verwarmde loods? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven.

Vaste ligplaats

Bent u op zoek naar een vaste ligplaats? Helaas biedt Zijda Yachting geen vaste ligplaatsen aan. Vaste ligplaatsen zijn wel beschikbaar bij de jachthaven in Domp 1 of Domp 2.

Reparatie en onderhoud

Wilt u graag uw boot in perfect conditie houden? Dan is zijn de nodige reparaties en onderhoud aan uw boot onvermijdelijk. Zijda Yachting staat voor u klaar bij alle voorkomende werkzaamheden als:

  • Schilderwerk
  • Onderwater behandeling
  • Timmerwerk
  • Motoronderhoud
  • Complete renovatie

Wij werken met alle liefde en aandacht aan uw boot. Zijda Yachting garandeert een optimaal resultaat. Wij zorgen ervoor dat uw boot weer in perfecte conditie bij u afgeleverd wordt. Mocht u zelf handig zijn en wilt u reparatie/onderhoud liever zelf uitvoeren? Dat kan. Mocht u zelf geen plek hebben om dit te doen, kunt u bij ons een ‘doe het zelf’ loods huren.

Jachthaven

Meer informatie over onze Jachthaven in Sneek?

We staan u graag te woord

Neem contact op