Jachthaven Friesland

De jachthaven van Zijda Yachting / Marina Jirnsum is gevestigd in Jirnsum. Wilt u graag gebruik maken van de ruimte in de jachthaven? Neem dan contact met ons op of bekijk de website van Marina Jirnsum. Wij bieden onder andere winterstalling buiten in de haven in het water aan, reparatie en onderhoud, etc.

Ligplaatsen

Met meer dan 200 ligplaatsen hebben wij de capaciteiten om een flink aantal boten en jachten te stallen. Daarin onderscheiden we vaste ligplaatsen en losse ligplaatsen. Het verschil? Een losse ligplaats huurt u voor een korte periode, terwijl u een vaste ligplaats voor een heel seizoen huurt. Om de vaste ligplaatsen niet te veel te belasten met aankomende en vertrekkende jachten, liggen deze plaatsen gescheiden van elkaar.

Faciliteiten

Heeft u hulp nodig voor zaken omtrent onze jachthaven, dan kunt u altijd bij onze bemande receptie terecht, die tijdens het seizoen (1 april tot 1 oktober) open is. Verder kunt u er gebruik maken van parkeergelegenheid, een toiletgebouw, afvalcontainers, servicemonteurs tankstations, schoonmaak een trailerhelling en zelfs een dierenweide. Kortom, onze jachthaven is voorzien van de beste faciliteiten.

Reparatie en onderhoud

Wilt u graag uw boot in perfect conditie houden? Dan is/zijn de nodige reparaties en onderhoud aan uw boot onvermijdelijk. Zijda Yachting staat voor u klaar bij alle voorkomende werkzaamheden als:

  • Schilderwerk
  • Onderwater behandeling
  • Timmerwerk
  • Motoronderhoud
  • Complete renovatie

Wij werken met alle liefde en aandacht aan uw boot. Zijda Yachting garandeert een optimaal resultaat. Wij zorgen ervoor dat uw boot weer in perfecte conditie bij u afgeleverd wordt.

Tarieven jachthaven Marina Jirnsum

Wil je meer weten over onze jachthaven in Friesland? Dat kan! We raden u aan onze andere website te bezoeken, speciaal ingericht om u te informeren over onze jachthaven. Hier leest u meer over de faciliteiten, omgeving, ligplaatsen en tarieven van onze jachthaven. De ligplaatsen zijn beschikbaar vanaf €875,- per seizoen. In onze jachthaven ligt uw jacht of boot veilig tegen diefstal of schade door weersomstandigheden. Zeker het overwegen waar dus! Hopelijk tot snel in Jirnsum.

 

Bekijk Marinajirnsum.nl

Of neem contact met ons op

Contact