De jachthaven van Zijda Yachting / Marina Jirnsum is gevestigd in Jirnsum. Wilt u graag gebruik maken van de ruimte in de jachthaven? Neem dan contact met ons op. Wij bieden onder andere winterstalling buiten in de haven in het water aan, reparatie en onderhoud, etc.

Winterstalling – Marina Jirnsum

Het varen met uw boot doet u waarschijnlijk met name in het lente/zomer seizoen. Mocht u zelf geen ruimte hebben en dient u uw boot elders te stallen op momenten dat u niet vaart. In de winter kunt u bij ons uw boot in de haven in het water stallen.

Vaste ligplaats

Bent u op zoek naar een vaste ligplaats? Neem dan contact op met Zijda Yachting /Marina Jirnsum wij hebben ca 200 ligplaatsen.

Reparatie en onderhoud

Wilt u graag uw boot in perfect conditie houden? Dan is/zijn de nodige reparaties en onderhoud aan uw boot onvermijdelijk. Zijda Yachting staat voor u klaar bij alle voorkomende werkzaamheden als:

  • Schilderwerk
  • Onderwater behandeling
  • Timmerwerk
  • Motoronderhoud
  • Complete renovatie

Wij werken met alle liefde en aandacht aan uw boot. Zijda Yachting garandeert een optimaal resultaat. Wij zorgen ervoor dat uw boot weer in perfecte conditie bij u afgeleverd wordt.

Jachthaven

Meer informatie over onze Jachthaven in Jirnsum.

We staan u graag te woord

Neem contact op