Boek een jacht

Jacht huren

Wilt u een jacht huren? Dit kan via Zijda Yachting. Wij bieden u een gevarieerd aanbod aan jachten. U kunt bij ons al een jacht huren vanaf € 775. Wij verhuren allerlei soorten jachten die op het gebied van capaciteit variëren tussen 2 en 12 persoons jachten. Wij bieden u de keuze uit ruim 40 verschillende luxe jachten in Friesland die u tegen een scherpe prijs bij ons kunt huren.

Geniet van de zonnige dagen en kom tot rust op een jacht van Zijda Yachting . Het huren van een jacht in Friesland is eenvoudig te regelen. Via onze website kunt u direct een jacht filteren op aantal slaapplaatsen en prijs, alvorens de beschikbaarheid te bekijken. Is uw gewenste jacht beschikbaar op uw gewenste datums? Dan kunt u onze jachten uit de jachthaven in Jirnsum direct reserveren.

Altijd bij de prijs inbegrepen

Wilt u graag een jacht huren bij Zijda Yachting ? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de volgende zaken:

  • Beddengoed
  • Handdoeken
  • Theedoeken
  • Kaartenmateriaal

Als u een jacht huurt bij Zijda Yachting zijn zaken als beddengoed, handdoeken en theedoeken altijd bij de prijs inbegrepen. Daarbij kunt u rekenen op een technische hulpdienst die 7 dagen per week beschikbaar is.

Luxe jacht huren in Sneek

Bij Sneek kunt u een luxe jacht huren uit ons assortiment. Het verschil met de elite, luxe jachten bij Sneek met de andere boten en jachten zit ‘m in het comfort. Zo bevatten ze luxe stoelen met een tafel buiten, beschikken ze over een LCD TV, opgemaakte bedden, een compleet ingerichte badkamer met onder andere extra handdoeken, zeep en shampoo en een leuke attentie bij vertrek. En luxe jacht huren bij Sneek doet u in Jinrsum bij Zijda!

Boot varen zonder vaarbewijs

In Nederland is het pas verplicht om een vaarbewijs te hebben als het om boten gaat die sneller gaan dan 20 km per uur of die langer zijn dan 15 meter. Geen van onze boten valt onder die categorie, dus u kunt een gerust een jacht huren bij ons en deze boot varen zonder vaarbewijs. Bij Zijda Yachting kunt u kiezen uit een groot aanbod van boten. Deze boten kunt u huren zonder vaarbewijs. Iedere boot heeft zo zijn eigen kenmerken en afmetingen, maar is uiterst eenvoudig in gebruik.

Boot huren Sneek

Zijda is gevestigd in Jirnsum, een dorpje op nog geen twintig minuten rijden van Sneek. In Jirnsum kunt u dus een boot huren voor naar Sneek. U kunt de boot naar Sneek toe rijden, om daar te gaan varen, maar u kunt ook een mooie route afleggen van Irnsum naar het Sneekermeer. Via de Oude Schouw vaart u over de Nije Wjittering naar het Terhorstemeer. Eenmaal daar aangekomen na het huren van de boot bent u in Sneek. Daar kunt u uiteraard aanmeren, om de stad te verkennen. Na een boot huren naar Sneek? Dat kan met de boten en jachten van Zijda.

Jacht huren bij Zijda Yachting, reserveer direct!

Wilt u graag een jacht huren ? Dit kan eenvoudig via onze website. Zoek uw gewenste jacht en bekijkt direct of deze beschikbaarheid. Is uw jacht beschikbaar op uw gewenste data? Top! U kunt direct een reservering maken via onze website. Onze klanten zijn erg tevreden met Zijda Yachting.