Boek een jacht

Jacht huren

Wilt u een jacht huren? Dit kan via Zijda Yachting. Wij bieden u een gevarieerd aanbod aan jachten. U kunt bij ons al een jacht huren vanaf € 775. Wij verhuren allerlei soorten jachten die op het gebied van capaciteit variëren tussen 2 tot 12 persoons jachten. Wij bieden u de keuze uit ruim 40 verschillende luxe jachten in Friesland die u tegen een scherpe prijs bij ons kunt huren.

Geniet van de zonnige dagen en kom tot rust op een jacht van Zijda Yachting . Het huren van een jacht in Friesland is eenvoudig te regelen. Via onze website kunt u vrijwel direct een jacht bekijken op beschikbaarheid. Is uw gewenste jacht beschikbaar op uw gewenste datums? Dan kunt u onze jachten uit de jachthaven in Jirnsum direct reserveren.

Altijd bij de prijs inbegrepen

Wilt u graag een jacht huren bij Zijda Yachting ? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de volgende zaken:

  • Beddengoed
  • Handdoeken
  • Theedoeken
  • Kaartenmateriaal

Als u een jacht huurt bij Zijda Yachting zijn zaken als beddengoed, handdoeken en theedoeken altijd bij de prijs inbegrepen. Daarbij kunt u rekenen op een technische hulpdienst dat 7 dagen per week beschikbaar is.

Luxe motorjachten huren in Friesland

Een luxe motorjacht huren in Friesland doet u bij Zijda Yachting. Voor een extra luxe moment hebben wij een elite pakket. U kunt dan rekenen op extra comfort. Zo profiteert u van extra luxe stoelen en een tafel voor buiten. Daarbij beschikt u over een LCD TV met digitenne en DVD. Tot slot zijn uw bedden bij aflevering opgemaakt en is uw badkamer ingericht met onder andere extra handdoeken, zeep en shampoo.

Boot varen zonder vaarbewijs

In Nederland is het pas verplicht om een vaarbewijs te hebben als het om boten gaat die sneller gaan dan 20 km per uur of die langer zijn dan 15 meter. Geen van onze boten valt onder die categorie, dus u kunt een gerust een jacht huren bij ons en deze boot varen zonder vaarbewijs. Bij Zijda Yachting kunt u kiezen uit een groot aanbod van boten. Deze boten kunt u huren zonder vaarbewijs. Iedere boot heeft zo zijn eigen kenmerken en afmetingen, maar is uiterst eenvoudig in gebruik.

Jacht huren bij Zijda Yachting, reserveer direct!

Wilt u graag een jacht huren ? Dit kan eenvoudig via onze website. Zoek uw gewenste jacht en bekijkt direct of deze beschikbaarheid. Is uw jacht beschikbaar op uw gewenste data? Top! U kunt direct een reservering maken via onze website. Onze klanten zijn erg tevreden met Zijda Yachting.