Boot huren zonder vaarbewijs Friesland

Er is niets mooier dan ronddobberen over de Friese meren. Samen met uw familie, vrienden of partner geniet u van de natuur, het weer en de vrijheid. Dat gaat echter niet zonder boot. Daar komt nog eens bij dat u niet elke boot zomaar mag besturen. Voor boten die sneller gaan dan twintig kilometer per uur en langer zijn dan vijftien meter, heeft u in Nederland een vaarbewijs nodig. Wilt u een boot huren zonder vaarbewijs in Friesland? Zijda staat paraat! Voor geen van onze boten heeft u een vaarbewijs of vaarervaring nodig.

Zorgeloos varen met ons ruime aanbod

Al vanaf €755,- per week kunt u een boot huren zonder vaarbewijs in Friesland. Wij bieden verschillende boten, variërend in luxe, prijs en grootte. We lichten drie boten voor u uit, uiteraard heeft u keuze uit veel meer boten die u kunt besturen zonder vaarbewijs in Friesland:

  • Chill Marco 860. De naam zegt het al: op deze boot kunt u lekker ‘chillen’. De boot is negen meter lang, drie meter breed en biedt vijf slaapplaatsen. De slaapplaatsen zijn onderverdeeld in twee tweepersoonsbedden en een slaapbank. U kunt deze boot in Friesland zonder vaarbewijs huren voor slechts €900,-.
  • Goldflower Valk 1350. Deze boot bevat drie elektrische toiletten en twee douches. Waar de Chill Marco 860 niet beschikt over een bakoven en een GPS, doet de Goldflower Valk 1350 dat wel. De boot staat te huur voor €1250,- per week en heeft zes slaapplaatsen aan boord.
  • Aqua Cosmos. Van binnen en buiten tipt deze boot aan echte hotelklasse. Hij is wat groter dan de hierboven genoemde boten en biedt dan ook ruimte voor tien slaapplaatsen. Er zijn drie tweepersoonsbedden, twee eenpersoonsbedden en een dinette aanwezig. Een dinette is een eet- en slaapgelegenheid, die bestaat uit twee ligbanken. De Aqua Cosmos is beschikbaar voor €1400,-. Relatief gezien een voordelige optie dus!

Alle boten die u zonder vaarbewijs kunt huren bij ons in Friesland beschikken over gratis te gebruiken handdoeken, theedoeken, beddengoed en kaartmateriaal. Bovendien is er zeven dagen per week technische hulp beschikbaar.

Boot huren zonder vaarbewijs Friesland

Geniet van de Friese natuur en gastvrijheid

Met een boot van Zijda geniet u van de prachtige natuur in Friesland en legt u gemakkelijk aan in een van de dorpen of steden. Zo kunt u eenvoudig een restaurant bezoeken om een lekkere maaltijd te nuttigen en bent u het andere moment weer midden in de natuur. Geniet van de Friese gastvrijheid en de lokale lekkernijen!

Instructies boot huren zonder vaarbewijs in Friesland

Om zonder problemen te genieten van de Friese wateren hebben we enkele belangrijke vaarregels voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u ook zonder vaarbewijs en zonder vaarervaring veilig varen in Friesland. Vooraf kunt u deze vaarregels doorlezen zodat u alvast weet waar u aan moet denken. Daarnaast leggen onze medewerkers u de belangrijkste regels nogmaals uit. Zo gaat u zelfverzekerd op pad en kan u volop genieten van de mooie natuur in Friesland.

Boot kopen

Naast huren, kunt u in Friesland zonder vaarbewijs ook een boot kopen. Zijda biedt namelijk een uitgebreid assortiment aan jachten, sloepen en boten. Wanneer u een boot koopt, bent u niet meer afhankelijk van tijd. Wanneer u uw boot niet gebruikt, kunt hem bij ons stallen. Ook bieden we reparatie en onderhoud. Wil u het liefst zelf aan uw boot sleutelen? Ook dat kan, in onze doe-het-zelf loods.

Contact over boot huren in Friesland zonder vaarbewijs

Wilt u in Friesland een boot huren, maar dan zonder vaarbewijs? Neem dan contact met ons op. Of boek direct uw boot via de boekingspagina! Langskomen bij ons in Sneek mag natuurlijk altijd. Voor bootverhuur Friesland zonder vaarbewijs bent u bij Zijda op het juiste adres. Hopelijk tot snel!

Boot huren zonder vaarbewijs in Friesland?

Zijda Yachting beschikt over verschillende modellen

Bekijk onze modellen