Kajuitboot huren Friesland

Bij Zijda Yachting kunt u verschillende jachten huren, waaronder een kajuitboot. Voor het huren van een jacht bij Zijda is het hebben van een vaarbewijs geen verplichting. Ook als u geen ervaring heeft met varen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze professionals geven u graag een efficiënte vaarcursus. Zo kunt u binnen no time vol zelfvertrouwen het water op.

Jacht huren bij Zijda

Naast dat u een kajuitboot kunt huren in Friesland bij Zijda, bieden wij u meer boten aan ter verhuur. Wij bieden boten van verschillende merken met een verschillende hoeveelheid slaapplekken. Deze boten hebben vaak twee tot maximaal twaalf slaapplaatsen, waardoor het verschil in prijs erg kan variëren. Bekijk snel ons assortiment! Voor het huren van een jacht verwijzen wij u graag door naar onze boekingspagina. Heeft u advies nodig bij het kiezen van een jacht? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Toch liever een jacht kopen?

Bent u na het huren van een kajuitboot in Friesland zo dol op het varen dat u graag een jacht wil aanschaffen? Ook dan bent u bij Zijda Yachting aan het juiste adres. Wilt u meer weten over ons huidige assortiment aan jachten? Voor vragen of advies bij het aanschaffen of huren van een kajuitboot kunt u gerust een bezoek brengen aan onze jachthaven in Friesland. Zo kunt u ook direct het jacht met eigen ogen komen bekijken.

Kajuitboot huren Friesland

Bootreparatie en -onderhoud

Naast dat u bij Zijda aan het juiste adres bent voor het huren en aanschaffen van een kajuitboot in Friesland, kunnen wij u ook uit de brand helpen voor bootreparatie en onderhoud. Het onderhouden van een boot is erg belangrijk, zo kunt u hopelijk schade voorkomen. U kunt ervoor kiezen om dit uit handen te geven aan een van onze professionals, maar doet u dit liever zelf? Geen enkel probleem. Wij hebben loodsen beschikbaar voor verhuur waar u zelf het onderhoud ende reparatie van uw boot kunt uitvoeren. Voor meer informatie kunt u onze bootreparatie- en- onderhoudspagina bekijken.

Contact kajuitboot huren Friesland

Wilt u graag een kajuitboot huren in Friesland bij Zijda Yachting? Of wilt u eerst graag meer weten over onze huidige beschikbare boten? Dan kunt u gerust contact met een van onze medewerkers opnemen. Ook voor vragen over het aanschaffen van een jacht zijn wij bereikbaar. Bij Zijda Yachting hebben we alles wat u zoekt ‘aan boord’!

Kajuitboot huren Friesland

Ruime aanbod aan diverse boten

Bekijk onze jachten