Sloep te koop Sneek

Veel mensen huren een kajuitjacht in Friesland voor langer dan een dag. Lekker varen met uw boot, aanleggen waar u maar wilt en geen tijdsdruk. Heerlijk toch? Dan is het wel van belang dat u kunt overnachten op uw jacht. Met onze boten is dat geen probleem. Ze zijn bovendien allemaal te besturen zonder vaarbewijs.

Ruim assortiment

Vroeger, en bij de marine nog steeds, werd de term ‘kajuit’ uitsluitend gebruikt voor de verblijfplaats van de commandant. Inmiddels is de term algemeen geïntegreerd en duidt hij op de slaapplek(ken) op een jacht of boot. Bij ons in Friesland kunt u al een kajuitjacht huren vanaf €755,- per week. De capaciteit van de boten varieert tussen de twee en twaalf personen. Dit is een greep uit onze te huren kajuitjachten in Friesland:

  • Carina Ankerkruiser 950. Naast het tweepersoonsbed en de twee eenpersoonsbedden heeft deze boot nog een extra slaapplek in de vorm van een bank in de salon. Hij is een kleine 10 meter lang en 3,35 meter breed. De ideale keuze dus voor gezinnen of vriendengroepen. Carina is te huren vanaf €800,- per week.
  • Danmaris Elite. Deze boot is een stuk groter dan Carina. Twee eenpersoonsbedden en twee tweepersoonsbedden completeren de zes slaapplekken die zich op de kajuitjacht bevinden. Eén tweepersoonsbed kan ook worden gescheiden in twee losse bedden. Naast dat de boot groter is, beschikt hij ook over een aantal extraatjes. Zo zijn de bedden opgemaakt, is er een LCD TV aanwezig, staat er zeep en shampoo klaar en staan er luxe stoelen en een tafel op het dek.
  • Lady Bianca Kappa. Deze topper is geschikt voor grotere aantallen mensen. Met maar liefst 12 (!) slaapplekken kan uw hele familie er overnachten. Aan boord is ook een koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Bovendien zijn er drie douches en drie toiletten aanwezig. Via de zwemtrap komt u eenvoudig de boot weer in, na een duik te hebben genomen. Vanaf €1550,- kunt u een week met deze boot varen!

Welk kajuitjacht u ook huurt bij ons in Friesland, ze beschikken allemaal over beddengoed, handdoeken, theedoeken, en kaartenmateriaal. Bovendien bent u zeven dagen per week verzekerd van technische hulp indien nodig.

Kajuitjacht huren Friesland

Kajuitjacht huren of kopen in Friesland

Naast huren kunt u in Friesland ook een kajuitjacht kopen. Geïnteresseerd? Bekijk onze jachten! Heeft u verder nog vragen over het huren of kopen van een kajuitjacht in Friesland? Neem gerust contact op of kom bij ons langs in Sneek.

Boot huren in Friesland

Zijda Yachting beschikt over verschillende modellen

Bekijk onze modellen