Luxe jacht huren in Friesland voor een vakantie bij Zijda Yachting

Sommige mensen trekken er voor hun vakantie het liefst op uit met niets anders dan een paar stevige schoenen en een rugzak op de rug, het avontuur tegemoet. Maar niet iedereen zit zo in elkaar en veel mensen kiezen er juist voor om nu eens echt te kunnen genieten, waarbij ze verzekerd zijn van alle comfort. Wat denkt u er van? Heerlijk genieten van de uitgestrekte Friese wateren met een lekker hapje en een goed glas wijn op een zwoele zomerdag op het achterdek van uw luxe jacht?

Bij Zijda Yachting kunt u uit een groot aanbod van luxe jachten kiezen voor een onbezorgde vakantie in Friesland.

Wat kan Zijda Yachting u bieden?

Al onze boten zijn uitgerust met alle gemakken en voorzieningen. U hoeft zelf niet veel meer mee te brengen dan uw favoriete CD’s of uw zwempak.

  • Volledig ingerichte keuken
  • Al het benodigde beddengoed
  • Een koude dag? Dan zet u toch gewoon de kachel aan.
  • Televisie, radio, CD speler
  • Waterkaarten, GPS, navigatie-instrumenten
  • Iedere boot is uitgerust met een boegschroef voor eenvoudig aanmeren en een grotere veiligheid.
  • Zwemvesten
  • Mogelijkheid voor een bijboot, en meer
Luxe jacht huren in Friesland

Maar ik kan helemaal niet varen!

Dat geeft niets. Onze boten zijn eenvoudig in het gebruik en het zal u verrassen hoe snel u de besturing onder de knie zult krijgen. Voor onze boten heeft u geen vaarbewijs nodig. Een van onze instructeurs neemt uitgebreid de tijd om alle bijzonderheden van de door u uitgekozen boot tot in de kleinste details met u door te spreken. Nadat u het hanteren van de boot door oefening onder de knie heeft, zal het ongetwijfeld beginnen te kriebelen, want het wijde water lokt.

Mocht u zich na deze uitgebreide training toch nog niet helemaal op uw gemak voelen om zo’n luxe jacht te besturen is het ook mogelijk om nog een extra schipperstraining te volgen, maar de praktijk heeft uitgewezen dat dit in de regel nauwelijks nodig is.

Regelgeving voor een luxe jacht huren in Friesland

De regelgeving op het water. Brug- en sluisgelden, vaarroutes… Wij nemen het allemaal met u door en voordat u het weet staat u als een trotse kapitein aan het roer van uw schip voor een geweldige

Luxe jacht huren in Friesland

Genieten van een vakantie in Friesland met Zijda Yachting

Bekijk onze jachten