Boot huren 2 personen Friesland

De omgeving Friesland verkennen met uw partner, hoe kunt u dat nou beter doen dan vanaf een boot? Huur daarom een boot voor 2 personen in Friesland. Bij Zijda Yachting hebben we verschillende boten beschikbaar voor verhuur in Friesland. Voor 2 personen, maar u kunt ook een boot huren voor uw hele gezin. Onze boten hebben minimaal twee en maximaal twaalf slaapplaatsen. Als u een boot huurt bij Zijda zijn zaken zoals beddengoed, handdoeken en kaartenmateriaal altijd voor u klaargelegd. Zo hoeft u hier niet meer voor te zorgen. Voor meer informatie over onze beschikbare boten en de prijzen verwijzen wij u graag door naar onze boekingspagina.

Welke boot huren voor 2 personen in Friesland?

Met ons ruime aanbod aan boten begrijpen wij heel goed als u niet weet welke boot u het beste kunt huren voor 2 personen in Friesland. Daarom willen we u hier graag mee helpen. Om een geschikte boot te zoeken zijn er een aantal zaken belangrijk. Zoals het aantal slaapplaatsen, maar ook of u over een vaarbewijs beschikt of niet. Heeft u dit niet? Dit is geen enkel probleem, voor het huren van een 2 persoons boot bij Zijda heeft u geen vaarbewijs nodig. Wij zullen u informeren over hoe u de boot moet besturen. Zo bent u helemaal klaar om de omgeving Friesland te gaan ontdekken.

Boot huren 2 personen Friesland

Bij Zijda kunt u meer dan een boot huren

Naast dat u bij ons terecht kunt voor het huren van een boot voor 2 personen in Friesland, bieden wij u nog meer diensten. U kunt er ook voor kiezen om een boot aan te schaffen bij Zijda Yachting, zo kunt u onbeperkt genieten van het varen op de mooiste wateren. Heeft u al een boot, en is deze toe aan een onderhoudsbeurt? Wij kunnen uw geliefde boot voor u onderhouden of repareren indien nodig. Doet u dat liever zelf? Bij Zijda verhuren we loodsen waar u uw boot een opknapbeurt kunt geven. Op onze bootreparatie- en onderhoud pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Meer weten?

Voor het huren van een 2 persoons boot in Friesland bent u bij Zijda aan het juiste adres. Wij stomen u klaar voor het varen, en de benodigde huishoudelijke zaken regelen we ook. Wilt u meer informatie over het huren van een 2 persoons boot in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor andere vragen zijn we bereikbaar. Bij Zijda Yachting helpen we u graag aan een boot die voldoet aan uw wensen.

 

Boot huren 2 personen Friesland

Ruime aanbod aan diverse boten

Bekijk onze jachten