Jacht huren Friesland 4 personen

U gaat een weekend weg met het gezin naar Friesland en wilt graag een jacht huren voor 4 personen. Zoek niet verder! Bij Zijda Yachting hebben wij een breed aanbod aan jachten die verhuurd kunnen worden. U kunt ook een jacht bij ons huren als u geen vaarbewijs heeft. Bij geen van onze boten is het hebben van een vaarbewijs verplicht. Onze ervaren instructeurs nemen u graag mee in de bediening van een jacht. Tijdens deze schipperscursus wordt u klaargestoomd voor uw avontuur op het water. Zo kunt u met een gerust hart een jacht bij ons huren voor 4 personen in Friesland.

Ons assortiment

Hoe kunt u nou mooier de omgeving verkennen dan vanaf een prachtig jacht? Bij uw vraag naar het huren van een jacht in Friesland voor 4 personen zijn er veel opties mogelijk. Wij hebben een ruim assortiment aan boten.

Bekijk onze jachten

Onze vloot Bekijk alle jachten
Zijda Yachting

Prijzen jachtverhuur Friesland

U bent op zoek naar het huren van een jacht in Friesland voor 4 personen. Wij hebben in ons assortiment boten met verschillende capaciteiten. Deze starten vanaf twee personen en lopen op tot twaalf personen. U kunt bij ons al een jacht huren in Friesland voor 4 personen vanaf €775,- Op onze boekingspagina kunt u meer informatie vinden over de prijzen en beschikbaarheid van onze boten.

Jacht huren Friesland 4 personen

Goed om te weten bij het huren van een 4-persoons jacht

Wij vinden het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn. Wij vermelden daarom ook graag dat u rekening moet houden met de volgende kosten: natuurlijk het huren van het jacht, maar ook brug-en sluisgelden en liggelden in havens en steden. Deze kosten zijn niet al te hoog, maar wel belangrijk om te vermelden. Tijdens het huren van het jacht voor 4 personen in Friesland kunt u wel gratis gebruik maken van een van de 3.800 aanlegplaatsen.

Contact

Bent u al helemaal zeker welk jacht u wilt huren? Dan kunt u direct uw gewenste jacht reserveren. Wilt u graag meer informatie over het huren van een jacht in Friesland voor 4 personen? Of heeft u een andere vraag? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Bij Zijda Yachting denken wij graag met u mee!

Boot huren tijdens uw vakantie in Friesland?

Zijda Yachting beschikt over verschillende modellen

Bekijk onze modellen