Boot huren 12 personen Friesland

Wilt u graag een boot huren voor 12 personen voor uw vaarvakantie in Friesland? Bij Zijda Yachting bieden wij u een veelzijdig aanbod aan in diverse jachten. Bovendien kunt u bij ons alle boten varen zonder vaarbewijs. Het huren van een boot voor 12 personen in Friesland is eenvoudig te realiseren. Door online de gewenste jacht en datum te kiezen kunt u de beschikbaarheid zien. Deze kunt u online gemakkelijk reserveren. Wilt u een boot voor 4, 6 of 12 personen huren in Friesland? Bij Zijda Yachting zijn er diverse mogelijkheden. De capaciteit varieert van 2 tot 12 personen. Zijda Yachting staat voor comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze jachtverhuur biedt voor elke gelegenheid een jacht aan. Iedere jacht heeft zijn eigen kenmerken en afmetingen. Benieuwd naar ons veelzijdige aanbod? Bekijk de diverse mogelijkheden en reserveer uw gewenste boot.

Maak uw vaarvakantie compleet

Wilt u graag een boot huren voor uw vaarvakantie in Friesland met 12 personen? Bij Zijda zit beddengoed, handdoeken, theedoeken en kaartenmateriaal bij de prijs van het huren van een boot inbegrepen. Zo kunt u zonder zorgen genieten van een paar heerlijke dagen op het water. Bovendien bieden wij een technische hulpdienst aan zodat u altijd op iemand kunt rekenen. Deze dienst is 7 dagen per week beschikbaar om uw boottocht zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wilt u een boot huren in Friesland voor 12 personen en wilt u daarbij graag extra comfort? Ons elitepakket voegt extra luxe toe aan uw boottocht.

 

Boot huren 12 personen Friesland

Reparaties en onderhoud

Naast dat wij diverse mogelijkheden bieden voor het huren van een boot voor 12 personen in Friesland, kunt u bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud. Wilt u graag een onderwaterschipbehandeling? Uw boot laten schilderen? Of storingen laten oplossen? Bij Zijda Yachting kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden, ook voor complete renovaties van uw boot. Wilt u liever zelf uw boot opknappen? Door de doe-het-zelfloods te huren kunt u zelf uw onderhoud en reparaties uitvoeren.

Huren en kopen van een boot voor 12 personen in Friesland

Heeft u al vaker een boot gehuurd in Friesland voor 12 personen en bent u niet weg te slaan van het water? Bij Zijda Yachting kunt u niet alleen een boot voor 12 personen in Friesland huren, maar ook een boot kopen die aansluit op uw wensen. Zo kunt u altijd varen wanneer het u uitkomt. Neem gerust contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Onze experts staan u graag te woord.

Boot huren 12 personen Friesland

Bij Zijda Yachting is er van alles mogelijk!

Bekijk onze jachten