Boot huren 10 personen Friesland

Bent u op zoek naar een comfortabele boot voor een zonnige dag met een intiem gezelschap? Bij Zijda Yachting hebben we verschillende boten beschikbaar voor verhuur in Friesland. Voor 10 personen, maar u kunt ook een boot huren in Friesland voor uw gezin of samen met uw partner. Onze boot heeft minimaal 2 en maximaal 12 slaapplaatsen. Bedlinnen, handdoeken en plattegronden zijn altijd aanwezig bij het huren van een boot bij Zijda. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Zie de boekingspagina voor details over beschikbare boten en prijzen.

Waarom boot huren voor 10 personen in Friesland?

Friesland is dé watersportprovincie van Nederland. Hier vindt u het IJsselmeer, de Friese Meren en een stuk van de Waddenzee. Huur een motorkruiser, sloep of een zeilboot en trek naar Nationaal Park De Alde Feanen rond Eernewoude, de Groote Brekken, het Sneekermeer, het Tjeukemeer, het Heegermeer en het Slotermeer. Huur een boot voor 10 personen in Leeuwarden, Stavoren, Sneek, Grou, Heeg of een van de vele andere dorpjes en steden en ervaar Friesland!

Boot huren 10 personen Friesland

Welke boot huren voor 10 personen in Friesland?

Friesland bestaat voor meer dan 40% uit water. Om die reden kunt u in Friesland bijna overal komen met een boot. Door een sloep of zeilboot te huren vaart u door mooie frisse uitgestrekte weilanden en langs mooie plaatsen waar u rustig kunt aanmeren en genieten van de rust die deze provincie biedt. De vele Friese meren zijn ook goed bereikbaar per boot.

Bij Zijda kunt u meer dan een boot huren

Behalve dat u bij ons terecht kunt voor het huren van een boot voor 10 personen in Friesland, bieden wij u meerdere mogelijkheden. Ook kunt u bij Zijda Yachting een boot kopen, zodat u onbeperkt kunt varen in de mooiste meren. Heeft u al een boot en heeft deze onderhoud nodig? Indien nodig onderhouden en repareren wij uw boot. Zie de reparatie- en onderhoudspagina voor meer informatie over de mogelijkheden.

Meer weten?

Voor het huren van een boot in Friesland voor 10 personen bent u bij Zijda aan het juiste adres. Wij bereiden u voor op uw reis en nemen de nodige huishoudelijke taken uit handen. Meer weten over het huren van een boot voor 10 personen in Friesland? Contacteer ons direct! Wij beantwoorden graag uw vragen. Zijda Yachting kan u helpen de boot te vinden die bij u past.

 

Boot huren 10 personen Friesland

Ruime aanbod aan diverse boten

Bekijk onze jachten