Sloep met kajuit huren Friesland

Wilt u een sloep met kajuit huren in Friesland? Dat kan bij Zijda! Geniet van zonnige dagen en ontspan op een boot van Zijda in Friesland. Een boot huren in Friesland is eenvoudig te regelen. Op onze website kunt u vrijwel direct zien welke boten beschikbaar zijn. Wij verhuren allerlei soorten boten met een capaciteit variërend van 2 tot 12 personen. U heeft de keuze uit meer dan 30 verschillende luxe boten in Friesland die u tegen een scherpe prijs bij ons kunt huren. Wilt u een sloep met kajuit huren in Friesland? Zoek niet verder! Bij Zijda helpen wij u graag.

Hoe werkt het huren van een sloep met kajuit in Friesland?

In Nederland is het hebben van een vaarbewijs alleen verplicht voor boten die harder dan 20 km/u varen of langer zijn dan 15 meter. Geen van onze boten valt in deze categorie. U huurt dus veilig een jacht bij Zijda, ook wanneer u geen vaarbewijs heeft.

Wilt u graag een sloep met kajuit huren in Friesland? Dit kan eenvoudig via onze website. Zoek de sloep met kajuit naar uw keuze en check direct de beschikbaarheid. Is uw boot beschikbaar op de gewenste data? Top! U kunt direct reserveren via onze website.

Wilt u graag een boot huren bij Zijda? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de volgende zaken: beddengoed, handdoeken, theedoeken en kaartenmateriaal. Wanneer u een sloep met kajuit wilt huren in Friesland, zijn zaken als beddengoed, handdoeken en theedoeken altijd bij de prijs inbegrepen.

Sloep met kajuit huren Friesland

Over Zijda Yachting

Zijda Yachting is een perfect uitgerust bedrijf dat ook reparatie- en onderhoudsdiensten voor uw boot kan leveren. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden, waaronder het oplossen van storingen, schilderwerk van uw gehele boot, complete renovatie van uw boot, onderwaterschip behandelingen, motoronderhoud van alle type motoren, timmerwerk en nog veel meer.

Voor de verhuur van een sloep met kajuit in Friesland staan wij voor u klaar. Geniet met uw gezin of vrienden van een luxe en complete vaarvakantie in Friesland. Wat is er leuker dan al het moois van Nederland per boot te ontdekken en dat samen te ervaren! Varend genieten is comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de hulp van Zijda vaart u altijd goed!

Contact sloep met kajuit huren Friesland

Heeft u een vraag over het huren van een sloep met kajuit in Friesland? Wij helpen u graag verder. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden die wij bieden uitgebreid. Voor prijzen en overige informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We hopen u snel te zien bij Zijda Yachting!

 

Sloep met kajuit huren Friesland

Ruime aanbod aan diverse boten

Bekijk onze jachten