Boot huren in Sneek bij Zijda Yachting

U wilt een boot huren in Sneek? Gaat het u om een motorboot of een luxe jacht, zoekt u iets eenvoudigs zodat u en uw echtgenoot kunnen genieten van een romantisch weekendje uit op het water, of heeft u liever iets groters voor de familie met aanhang? Ons aanbod is ruim, bij Zijda Yachting in Sneek kunnen wij overal wel een mouw aan passen.

Wist u dat…?

Een boot huren in Sneek nog nooit zo makkelijk was als bij Zijda Yachting? Wij verwijzen u graag naar onze boekingspagina waar u heel eenvoudig een keuze kunt maken uit het uitgebreide aanbod en precies de boot kunt kiezen die past bij uw noden, wensen en budget.

  • Iedere boot is in topconditie
  • Scherp geprijsd, goede voorwaarden
  • Persoonlijke benadering met aandacht voor uw noden en wensen
  • Uitgebreide instructies voor het gebruik van de boot en de gedragscodes op het water
  • Iedere boot voorzien van alle gemakken en comfort
  • Veilig in het gebruik en eenvoudig en comfort
  • Veilig in het gebruik en eenvoudig te manoeuvreren
  • Speciale arrangementen nodig zoals bijvoorbeeld het huren van fietsen of de aanwezigheid van een bijboot? Alles is mogelijk.
  • Indien gewenst goede begeleiding bij de vaarroutes en tips voor de mooiste plekjes

Welke boot huren in Sneek?

Ons aanbod boten en jachten is zeer divers. Wanneer u een minder ervaren vaarder bent, dan voorzien wij u graag van advies. Wij bevelen in dat geval een Linssen Yacht aan. Deze boot is zeer geschikt voor de beginnende vaarders. Voor de Linssen Yacht hoeft u geen vaarbewijs te hebben. Zo wordt u van beginnend vaarder steeds meer ervaren. Wilt u een boot huren in Sneek? Kom dan bij Zijda Yachting. Onze experts voorzien u van het beste advies.

Boot huren in Sneek

Bij Zijda kunt u meer dan alleen een boot huren in Sneek

Onze werf is zo ingericht dat wij naast het verhuren van onze boten, uw eigen boot ook repareren en/of onderhouden. Alle voorkomende werkzaamheden, schilderwerk, onderwater behandeling, timmerwerk, motor onderhoud of zelfs een complete renovatie… Wij doen het graag, met liefde en aandacht en leveren uw boot weer in perfecte conditie bij u af. Mocht u handig zijn en dit liever zelf doen, maar heeft u daar de ruimte niet voor, dan kunt u bij ons een loods huren.

Goed om te weten

De watersport is onze passie. Wij zijn een ervaren bedrijf en zien het als onze missie u te helpen om van een onbezorgde vakantie te kunnen genieten. Wij kennen het klappen van de zweep, zijn bekend met alle mogelijke situaties en nemen uitgebreid de tijd voor u, zodat u binnen een mum van tijd met een goed gevoel en vol vertrouwen aan het roer van de door u gehuurde boot staat. U bent bij ons van harte welkom om een boot te huren in Sneek. Neem contact met ons op bij vragen of voor vrijblijvend advies.

Boot huren in Sneek bij Zijda Yachting

Ruime aanbod aan diverse jachten

Bekijk onze jachten