Boot huren in Harlingen

Wilt u graag de prachtige kust van Harlingen ontdekken vanaf het water? Of u nu zelf in Harlingen woont, of in Friesland op vakantie bent met vrienden of familie. Hoe kunt u nu beter al het moois van Harlingen ontdekken, dan vanaf het water? Huur daarom een boot bij Zijda Yachting!

Boten voor elk vaarniveau!

Wilt u graag een boot huren in Harlingen om door Friesland te verkennen? Maar bent u een beginnende vaarder? Geen zorgen! Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij uw bootkeuze. Wij bieden namelijk boten aan voor elk vaarniveau. Heeft u geen vaarbewijs en weinig ervaring? Dan raden we u een Linssen Yacht aan. U heeft geen vaarbewijs nodig om deze boot bij ons in Harlingen te huren.

Meer voordelen bij Zijda

  • Aanhakend op het aanbieden van boten voor beginnende vaarders krijgt u van ons uitgebreide instructies over vaaretiquette en de boot die u heeft gekozen. Bovendien kunt u onder professionele begeleiding van onze medewerkers oefenen met het besturen van de gehuurde boot.
  • Onze boten zijn eenvoudig te besturen en veilig in gebruik. Elke boot heeft een boegschroef die aanmeren faciliteert.
  • Iedere boot is goed onderhouden en is voorzien van talloze gemakken. De keuken is volledig ingericht en heeft u op de boot alles wat u nodig heeft tijdens uw tocht. Denk daarbij aan zwemvesten, beddengoed en vaarkaarten.
  • Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten! We verhuren bijvoorbeeld ook fietsen, leveren bijboten en verzorgen een taxiservice van en naar Schiphol. Uiteraard geven we u ook tips over de beste vaarroutes door heel Friesland.

Met hulp van Zijda Yachting in Sneek kunt u een weloverwogen keuze maken welke boot u wilt huren om Harlingen te verkennen.

Boot huren Harlingen

Bent u enthousiast geworden?

Bent u al helemaal warm geworden voor het idee om een boot te huren in Harlingen om al het moois van de stad te ontdekken? Bekijk dan direct de huidige beschikbaarheid van onze boten! Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden bij onze jachthaven, de beschikbaarheid en onze prijzen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook kunt u bij ons terecht voor eventuele bootreparatie en -onderhoud.

Met een boot van Zijda vaart u altijd goed.

Boot huren in Harlingen?

Dat kan bij Zijda Yachting

Bekijk onze jachten