Boot kopen Drachten

Wilt u graag een boot kopen in Drachten? Dan zit u bij Zijda Yachting goed. Bij ons kunt u diverse boten kopen om te wateren in Nederland te bevaren. Met de boten van Zijda bent u verzekerd van kwaliteitsboten die u jarenlang voorzien in uw grootste hobby. Spendeer uw vrije tijd op het water en geniet van de mooie omgeving. Overweegt u om een boot te kopen in Drachten? Zijda Yachting biedt u een ruim aanbod. Kom gerust eens langs voor een kennismaking met onze boten.

Bekijk onze jachten

Onze vloot Bekijk alle jachten
Zijda Yachting

Aanbod boot kopen Drachten

Wanneer u uw vrije tijd graag op het water spendeert, is het kopen van een boot in Drachten een mooie aanvulling. Zijda Yachting helpt u graag bij het vinden van een mooie boot die voldoet aan uw wensen. Onze kwaliteitsboten hebben een efficiënte indeling waardoor er een enorme leefruimte ontstaat met een goed zitcomfort. Als u overweegt een boot te kopen in Drachten, zijn wij graag uw betrouwbare partner. We bespreken uw persoonlijke wensen zoals het vaargebied, de samenstelling van uw bemanning en uw budget zodat we de best passende boot voor u kunnen vinden. Er zal altijd een boot aan uw wensen voldoen, gezien het ruime aanbod van Zijda.

Zijda Yachting biedt meer

Het kopen van een boot is een grote aankoop. We kunnen ons daarom voorstellen dat u eerst graag wilt ervaren hoe het is om met een boot van Zijda Yachting te varen. Wij verhuren onze boten voor één of enkele dagen zodat u zodat u kunt ervaren hoe het is, ook zonder vaarbewijs. Als u eenmaal een eigen boot heeft, kunt ook dan bij ons terecht. Wij hebben de ervaring aan boord om een onderhoudsbeurt of de nodige reparatiewerkzaamheden uit te voeren. U kunt hierbij denken aan schilder-, timmer- en installatiewerk, motoronderhoud, het oplossen van storingen en een complete renovatie van uw boot. Zijda Yachting staat graag voor u en uw boot klaar.

Boot kopen Drachten

Contact boot kopen Drachten

Wilt u graag varen wanneer het u uitkomt en daarvoor een boot kopen in Drachten? Zijda Yachting heeft een ruim aanbod aan boten. Of u nu graag vaart over grotere meren of liever door smallere gebieden, de boten van Zijda Yachting zijn geschikt voor elk vaargebied. Als u nog vragen heeft over het kopen van een boot in Drachten of als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord.

Een boot kopen in Drachten?

Zijda Yachting heeft een ruim aanbod

Neem contact op