Boten te koop in Dokkum

Bent u op zoek naar boten die te koop staan in Dokkum? Bij Zijda Yachting Sneek hebben wij een mooi aanbod aan boten die te koop staan in de omgeving van Dokkum. Een boot kopen is natuurlijk een grote aankoop. Een aankoop waar goed over moet worden nagedacht en waar een hoop bij komt kijken. Bij Zijda Yachting adviseren wij u graag bij de aankoop van uw nieuwe boot. Wij beschikken daarnaast niet alleen over de boten, maar ook over een loods en binnen- en buiten stallingsmogelijkheden. Bent u benieuwd naar alle diensten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Tips boten te koop Dokkum

Wij hebben meerdere boten te koop staan in omgeving Dokkum. Maar bij het aanschaffen van een boot is het belangrijk om bepaalde factoren mee te nemen:

  • Vergelijk – Net als bij de aankoop van een auto is het belangrijk om verschillende modellen te vergelijken. Zo komt u erachter wat u belangrijk vindt en bij u past.
  • Formaat – Bij het kopen van een jacht is het goed om na te gaan welke ruimte nodig is en welke afstanden gevaren worden. Bedenk wel dat voor een boot langer dan 15 meter en die sneller gaat dan 20 km per uur een vaarbewijs verplicht is.
  • Mankementen – Het kan voorkomen dat een boot al een aantal mankementen heeft. Zorg voor goed inzicht in de mankementen om in te schatten hoeveel levensjaren de boot nog heeft.
  • CE-normen en CIN-code – Een boot gebouwd na 1998 moet voldoen aan de Europese richtlijnen, deze richtlijnen zijn de CE-normen. Volgens deze normen moet elke boot ook voorzien zijn van een uniek identificatienummer, de CIN-code. Deze code staat vaak gegraveerd op een plaatje dat bevestigd is aan de romp van de boot.
  • Voorgaand onderhoud – Vraag altijd na welk onderhoud de jacht al gehad heeft. Is er bijzonder onderhoud verricht, dan kan dit een teken zijn van zwakke plekken.
Boten te koop in Dokkum

De mogelijkheden bij Zijda Yachting Sneek

Bij Zijda Yachting staan niet alleen boten te koop in Dokkum, wij beschikken ook over een loods. Deze loods is te huur voor zelfonderhoud aan uw jacht. Wij bieden zelf ook onderhouds- en reparatiediensten aan. Denk bijvoorbeeld aan schilderwerk, timmerwerk, motoronderhoud of zelfs een complete renovatie. Daarnaast bieden we parkeermogelijkheden in zowel verwarmde binnen- als buitenruimtes. Graag huren? Ook voor het huren van een jacht kunt u bij ons terecht. Kortom: bij Zijda Yachting zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid.

Contact over boten te koop in Dokkum

Heeft u nog vragen over boten die te koop staan in omgeving Dokkum? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op en hopelijk tot snel!

Een boot kopen in Friesland?

Zijda Yachting heeft diverse modellen beschikbaar

Bekijk onze modellen