Jachthaven Irnsum

Bij Zijda Yachting Sneek kunt u terecht voor bootverhuur, een boot kopen en meer dan dat. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit. De jachten die wij verhuren en verkopen verkeren allemaal in nieuwstaat. Daarnaast bieden wij ook onderhouds- en reparatiediensten aan. Zo kunt u zo lang mogelijk gebruik maken van uw luxe jacht van Zijda Yachting Sneek. Wij verrichten alle voorkomende werkzaamheden om uw boot in optimale staat te houden. Motoronderhoud en installatiewerk, maar ook schilderwerk of complete renovaties vallen in onze expertise. Gaat u liever zelf aan de slag met uw boot? Onze jachthaven Irnsum is multifunctioneel ingericht. Daarom is deze niet alleen geschikt voor het stallen van uw boot, maar ook voor het huren van een ‘doe-het-zelfloods’.

Boot kopen bij jachthaven Irnsum

Onze jachthaven Irnsum is de perfecte plek om een boot te kopen in Sneek. Bent u verslingerd aan varen en is het tijd voor een eigen jacht? Bij Zijda Yachting adviseren wij u graag in het koopproces. Het hebben van een eigen boot zorgt voor meer vrijheid. U hoeft niet meer maanden van tevoren een vakantie te plannen. U hoeft geen vakantiehuisje te zoeken en u heeft geen last van file gedurende de vakantie. Vanaf het water ziet u de wereld om u heen in een ander licht. Het oneindige uitzicht, de prachtige natuur en het golvende water. Een vaarvakantie brengt een ongekende rust met zich mee. Een geweldige vakantie in eigen land begint bij jachthaven Irnsum van Zijda Yachting Sneek.

Vaarvakantie Aqua Cosmos

Het brede assortiment aan huur- en koopjachten biedt voor ieder wat wils. De Aqua Cosmos is een luxe jacht voor een onvergetelijke vaarvakantie. Met plek voor meer dan zes gasten is het een zeer geschikte jacht voor een familievakantie. Of u nu uit een groot of klein gezelschap bestaat en wel of geen vaarbewijs heeft – onze jachthaven Irnsum maakt varen voor iedereen mogelijk. De Aqua Cosmos is er voor de levensgenieter. Met een compleet gesloten cabriocap inclusief loungebank geniet u de hele dag door op het water. Het is een extensie van de leefruimte van de jacht. En de perfecte plek om te genieten van een borrelplankje. Vaart u ook graag met wat lagere temperaturen? De Aqua Cosmos beschikt over een verwarming, dus u zit altijd warm en droog. Deze jacht van hotelklasse verziet in al uw behoeften.

Jachthaven Irnsum verwelkomt u graag

Voor advies, technische ondersteuning en zelfs een schipperstraining bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten werken vanuit veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. U en uw jacht zijn bij jachthaven Irnsum in Sneek in goede handen. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

Jachthaven Irnsum