Bootreparatie en -onderhoud

Naast het huren en kopen van jachten, kunt u bij Zijda Yachting ook terecht met uw eigen boot. Is uw boot toe aan een onderhoudsbeurt of moeten er reparaties plaatsvinden? Wij hebben de ervaring aan boord om de nodige werkzaamheden uit te voeren. U kunt hierbij onder andere denken aan schilder-, timmer- en installatiewerk, motoronderhoud, het oplossen van storingen en een complete renovatie van uw jacht. Zijda Yachting staat altijd voor u en uw boot klaar.

  • Schilderwerk √
  • Onderwaterbehandeling √
  • Timmerwerk √
  • Motoronderhoud van alle typen motoren √
  • Complete renovatie √

Doe-het-zelf loods voor bootonderhoud

Zijda Yachting is een perfect ingericht bedrijf voor reparatie en onderhoud aan uw boot. Bootreparatie en -onderhoud is onvermijdelijk als u uw jacht in goede conditie wilt houden. Wij begrijpen de passie die u voor uw jacht heeft als geen ander. Daarom werken wij altijd met liefde aan uw boot. Zijda staat garant voor optimale resultaten. Uw boot zal weer in perfecte conditie verkeren dankzij het werk van onze deskundige vakmensen. Wilt u echter liever zelf het onderhoud uitvoeren? Ook dat is mogelijk bij Zijda. Wij beschikken over een uitvoerige doe-het-zelf loods die u in uw eigen tijd kunt huren. Dit is een uitstekende oplossing wanneer u zelf geen ruimte heeft voor het onderhoud aan uw boot. Heeft u interesse in bootreparaties of -onderhoud van Zijda? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van onze loods? Neem dan gerust contact op met ons. Wij staan u graag te woord.

Bootreparatie en -onderhoud

Jachthaven in Sneek

De jachthaven van Zijda Yachting is te vinden in Domp 2 te Sneek. Hier kunt u ook terecht voor de winterstalling van uw boot. Wij bieden zowel buiten- als binnenstalling in onze verwarmde loods. De buitenplaatsen in onze jachthaven kosten € 18,- per vierkante meter (inclusief btw). Afspuiten van het onderwaterschip, het hellingen en het opbokken zijn bij de prijs inbegrepen. Voor overige prijzen en meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. De mogelijkheden bij Zijda zijn zeer divers en uitgebreid.

Contact voor bootreparatie en -onderhoud

U bent altijd welkom op de werf van Zijda Yachting. Wij kijken graag wat we voor u en uw jacht kunnen betekenen. Of het nu om bootreparatie, bootonderhoud of vrijblijvend advies gaat, onze vakkundige experts staan voor u klaar. Uw boot is bij ons in de juiste handen. Heeft u (nog) geen boot, maar zou u dit wel graag willen? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden bij Zijda Yachting. U kunt bij ons namelijk ook jachten huren én kopen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle opties. Wij helpen u graag verder.

Reparatie of onderhoud aan uw boot nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact