Bootrenovatie

Bij Zijda Yachting kunt u terecht voor het huren of kopen van een jacht, maar ook met uw eigen boot bent u meer dan welkom. Heeft uw boot een onderhoudsbeurt nodig, moeten er reparaties plaatvinden of wilt u uw boot renoveren? Onze experts kunnen met hun jarenlange ervaring de nodige werkzaamheden voor u uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan timmer-, schilder- en installatiewerk, motoronderhoud, het oplossingen van storingen en een complete bootrenovatie. Zijda Yachting staat altijd voor u en uw jacht klaar!

Waarom bootrenovatie?

Wanneer u meerdere jaren wilt genieten van uw boot, is onderhoud en renovatie hieraan noodzakelijk. Door bootrenovatie uit te voeren, behoudt u de conditie van uw boot. Zo vermindert u de kans op grote beschadigingen. Ook merken wij snel acute schade op tijdens de renovatie als u met enige regelmaat onderhoud aan uw boot laat uitvoeren. Dan bent u eventuele gevolgen van verdere schade voor. De nieuwe uitstraling van uw jacht blijft gewaarborgd, als u uw jacht continu onderhoudt. Zo zorgen wij voor een prettig aangezicht van de binnen- en buitenkant.

Onze jachthaven in Sneek

Naast bootrenovatie, -reparaties en -onderhoud kunt u ook bij Zijda Yachting terecht voor de stalling van uw boot. Onze jachthaven bevindt zich in Domp 2 te Sneek. Wij bieden buiten- en binnenstalling in onze verwarmde loods aan. Bent u benieuwd hoe het kostenplaatje daarvan in elkaar steekt? Een buitenplaats in onze jachthaven kost €18 per vierkante meter (btw inbegrepen). Hierbij zit het afspuiten van het onderwaterschip, het opbokken en het hellingen bij de prijs inbegrepen. Onze mogelijkheden zijn zeer divers en uitgebreid. Voor overige prijzen en meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook bij vragen kunt u deze gerust stellen aan onze specialisten.

Bootrenovatie

Contact voor bootrenovatie

Wij heten u van harte welkom op de werf van Zijda Yachting. We maken graag kennis met u, bespreken samen de mogelijkheden en gaan zo kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Of u nu met ons in zee wilt gaan voor bootrenovatie, bootonderhoud of een persoonlijk advies, onze deskundige specialisten staan graag voor u klaar. Uw jacht is bij ons altijd in goede handen. Heeft u momenteel nog geen boot, maar zit u hier wel aan te denken? Dan bieden wij ook daarvoor diverse mogelijkheden. U kunt natuurlijk bij ons ook eerst eens een jacht huren. Wij bieden daarnaast ook de optie om bij ons een boot te kopen. Neem vrijblijvend contact op en dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken. Zijda Yachting staat voor u klaar!

 

Nog vragen over bootrenovatie?

We staan u graag te woord

Neem contact op