Jachtonderhoud

Wanneer u regelmatig gebruik maakt van uw jacht, is jachtonderhoud essentieel. Door uw jacht degelijk te onderhouden, verlengt u de levensduur van uw boot en kunt u dus veel langer gebruik blijven maken van uw boot. Bij Zijda Yachting is het mogelijk om uw boot te laten onderhouden ofwel uw boot zelf te onderhouden in beschikbare loodsen. Jachtonderhoud was nog nooit zo gemakkelijk als bij Zijda Yachting.

Waarom jachtonderhoud?

Wanneer u voor langere tijd wilt genieten van uw boot, is onderhoud hieraan zeer belangrijk. Door jachtonderhoud uit te voeren, blijft uw boot in goede conditie. U vermindert de kans, dat u boot grote(re) schade gaat lijden. Daarnaast kan acute schade snel opgemerkt worden, als u met enige regelmaat onderhoud aan uw jacht uitvoert. Zo bent u de eventuele gevolgen van deze schade voor. Bovendien zorgt continu onderhoud aan uw jacht ervoor, dat deze ook lang als nieuw blijft ogen. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de boot goed onderhouden geeft een prettig aangezicht.

Jachtonderhoud door Zijda Yachting

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om onderhoud aan uw jacht uit te voeren, kunt u Zijda Yachting inschakelen. Wij voeren divers jachtonderhoud uit, waaronder:

  • Timmerwerk. Wanneer uw jacht van binnen of buiten houtreparatie of -renovatie nodig heeft, dan voeren wij dat uit.
  • Onderwaterbehandeling. Uw boot ligt in het water, waardoor deze continu wordt blootgesteld aan het water en alles wat hierin zit. Om de gevolgen van deze blootstelling tegen te gaan, voeren wij onderwaterbehandelingen aan uw boot uit. Zo blijft uw boot ook in goede conditie op de plekken, die niet direct in het oog springen.
  • Motoronderhoud. Wanneer uw motor niet meer perfect loopt, of wanneer de motor vraagt om een grondige check, dan voeren wij dit zeker uit. Door uw motor eens in de zoveel tijd na te lopen, blijft deze prima lopen. U vermindert het risico op het uitvallen van uw motor.
  • Schilderwerk. Wanneer de kleur van uw boot valer wordt door aantasting van water en weer kan een nieuwe laag verf wonderen doen. Het schilerwerk aan uw boot voeren wij uit bij ons in de loods.
  • Complete renovatie. Wanneer u uw boot van onder tot boven wil laten nakijken en opknappen, kan dat ook. Wij voeren gehele renovaties aan jachten uit.
Jachtonderhoud

Zelf jachtonderhoud uitvoeren

Wanneer u zelf handig bent met onderhoud en renovatie van uw jacht kunt u dat doen bij ons in de loods. Bij Zijda Yachting zijn een aantal loodsen beschikbaar om zelf jachtonderhoud uit te voeren. Op deze manier wordt uw boot niet blootgesteld aan het weer en kunt u in alle rust onderhoud en reparatie aan uw jacht uitvoeren.

Contact Zijda Yachting

Wilt u jachtonderhoud laten uitvoeren of wilt u tijdelijk een loods gebruiken om zelf onderhoud en reparatie uit te voeren? Neem dan vrijblijvend contact op met Zijda Yachting. Onze specialisten helpen u graag verder en geven u deskundig advies over wat u het beste kunt doen met uw jacht.

Jachtonderhoud nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact