Jachtrenovatie

Als u uw jacht een aantal jaren in gebruik heeft, kan het nodig zijn om deze te renoveren. Door te investeren in uw jacht, verlengt u de levensduur ervan, waardoor u veel langer plezier van uw boot ervaart. Zijda Yachting biedt de mogelijkheid tot jachtrenovatie aan. Bij ons kunt u uw boot laten renoveren, maar u kunt zelf ook uw jacht renoveren in een van onze beschikbare loodsen. Mocht u de renovatie door ons laten uitvoeren, dan nemen wij alle zaken voor u uit handen. Uw jacht laten renoveren was nog nooit zo makkelijk als bij Zijda Yachting.

Waarom jachtrenovatie

Wilt u meerdere jaren genieten van uw jacht, dan is investeren in uw boot zeer belangrijk. Door jachtrenovatie door onze specialisten uit te laten voeren, garandeert u de conditie van uw boot. Hiermee vermindert u de kans dat uw boot qua waarde enorm gaat dalen. Daarnaast merken wij snel acute schade op tijdens het renoveren als u regelmatig uw jacht laat onderhouden. Zo voorkomt u eventuele grotere gevolgen van de schade. Door continu te investeren in het onderhoud aan uw jacht, behoudt deze jarenlang een nieuwe mooie uitstraling. Wij investeren in de binnen- en buitenkant van de boot tijdens de renovatie, zodat de boot een prettig aangezicht.

Jachtrenovatie

Jachtrenovatie door Zijda Yachting

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om uw jacht te renoveren, dan kunt u gerust de specialisten van Zijda Yachting inschakelen. Wij nemen verschillende aspecten mee in uw jachtrenovatie, waaronder:

  • Als uw jacht vanbinnen en/of -buiten houtrenovatie nodig heeft, voeren wij dat voor u uit.
  • Mocht de kleur van uw boot valer worden doordat het regelmatig in aanraking met water komt, dan brengen wij een nieuwe laag verf aan die wonderen verricht. Deze aanvullende dienst op de renovatie bieden wij aan in onze beschikbare loodsen.
  • Wij voeren een grondige check aan uw motoruit wanneer deze niet meer perfect loopt. Mocht uw motor toe zijn aan vervanging, dan nemen wij dit mee tijdens de renovatie.
  • Complete renovatie.

Als u uw jacht volledig van onder tot boven wilt laten nakijken en opknappen, kan dat natuurlijk ook. Voor gehele renovaties bent u ook bij Zijda Yachting aan het juiste adres.

Contact Zijda Yachting

Wilt u jachtrenovatie laten uitvoeren door ons team van specialisten of wilt u een van onze loodsen gebruiken om uw boot zelf te renoveren en eventueel reparatie uit te voeren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en kunnen u voorzien van advies, waardoor uw boot jarenlang haar goede conditie blijft behouden.

Jachtrenovatie | Zijda Yachting | Investeer in de conditie van uw boot

Tijd voor een jachtrenovatie?

Neem dan contact op met Zijda Yachting

Contact