Jachtreparatie

Wilt u de levensduur van uw boot verlengen? Dan is jachtreparatie van essentieel belang. Wanneer u regelmatig gebruik maakt van uw boot, is het belangrijk dat u eens in de zoveel tijd uw boot laat repareren. U bent hiervoor bij Zijda Yachting aan het juiste adres. Bij ons is het mogelijk om uw boot te laten onderhouden. U kunt bij ons terecht voor timmer-, schilder-, en installatiewerk, het oplossen van storingen, motoronderhoud of voor een complete renovatie van uw boot. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw boot zelf te onderhouden in onze beschikbare loodsen. Voor uw jachtreparatie staan de experts van Zijda Yachting altijd klaar.

Waarom jachtreparatie?

Wij raden tijdige jachtreparatie aan wanneer u voor langere tijd wilt genieten van uw boot. Om optimaal plezier te ervaren, is het van belang dat uw boot in goede conditie verkeert. Door met enige regelmatig onderhoud en reparatie aan uw boot uit te voeren, ondervindt u minder snel belemmeringen onderweg. Tevens zorgt jachtreparatie er ook voor dat uw boot eruit blijft zien als nieuw. Zijda Yachting zorgt altijd voor een prettig aanzicht!

Jachtreparatie

Jachtreparatie door Zijda Yachting

Zijda Yachting staat u ter dienst wanneer u zelf de tijd of zin niet heeft om onderhoud of reparaties aan uw boot uit te voeren. Wij voeren diverse soorten jachtreparatie uit, waaronder:

 • Onderwaterbehandeling.
  Wij voeren onderwaterbehandelingen aan uw boot uit om de gevolgen van blootstelling tegen te gaan. Uw boot ligt voortdurend in het water en wordt daarnaast ook blootgesteld aan alles wat in het water te vinden is. Door een behandeling uit te voeren, blijft uw boot in goede conditie.
 • Schilderwerk.
  De kleur van uw boot kan door het water aangetast worden. Wij bieden daarom de mogelijkheid om uw boot te voorzien van een nieuwe laag verf. Zo is uw boot binnen korte tijd weer zo goed als nieuw.
 • Timmerwerk.
  Indien nodig repareert Zijda Yachting het hout van uw boot van binnen en buiten.
 • Motoronderhoud.
  Wij voeren grondige checks uit of repareren uw motor wanneer deze niet meer perfect loopt. De kans op uitval wordt hiermee verminderd.
 • Complete renovatie.
  Wilt u uw hele jacht goed laten nakijken, middels jachtreparatie en onderhoud? Dat kan bij Zijda Yachting.

Contact Zijda Yachting

Wilt u jachtreparatie door Zijda Yachting laten uitvoeren of wilt u gebruik maken van een van onze loodsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder. Wanneer u een jacht wilt aanschaffen of huren, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Jachtreparatie nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact