Bootverhuur Grou

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partij als het gaat om bootverhuur in Grou of omgeving? Dan bent u bij Zijda Yachting op de goede plek. U kunt niet alleen bij ons terecht voor het kopen of verkopen van boten, maar we zijn ook expert in het verhuren ervan. Vanuit onze haven in Sneek bieden we boten aan in verschillende grootte, luxe en natuurlijk prijscategorie. Hierdoor kunnen we u altijd aanbieden waar u naar op zoek bent. Wat een voordeel is, is dat ze allemaal te besturen zijn zonder vaarbewijs. Dit omdat ze stuk voor stuk voldoen aan de bijbehorende wettelijke eisen van maximaal 15 meter lang en een maximale snelheid van 20 kilometer per uur. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan gauw ons aanbod hieronder!

Wat bieden we u aan?

Aangezien ons assortiment van bootverhuur in Grou erg breed is, kan het zijn dat u de draad kwijt bent. Hoe aardig als we zijn, geven we u drie opties waar we zelf helemaal weg van zijn:

  • Kimberly. Deze eerste optie is een boot van echte hotelklasse en perfect voor het hele gezin. De boot biedt twaalf slaapplaatsen, onderverdeeld in vier slaapkamers en twee slaapbanken. In de slaapkamers staan drie tweepersoonsbedden en twee eenpersoonsbedden. De boot is 14,5 meter lang en 4,50 meter breed. Niet geheel onbelangrijk is die beschikbaar vanaf €1495,- per week.
  • Captain Willem Barendsz Elite. Deze topper is een echte aanwinst voor de bootverhuur van Zijda Yachting. U kunt deze boot huren voor een vraagprijs van €1345,- per week. Binnenin de boot bevinden er zich drie slaapkamers, waarvan twee met één tweepersoonsbed en één met tweepersoonsbedden. Dit komt op een totaal van zes slaapplekken. Tot slot beschikt deze boot over uitstekende sanitair, zoals drie elektrische toiletten en drie douches.
  • IJssel Elite. De laatste optie is erg knus ingericht, zodat u met uw partner, vrienden of familie naar keuze kan ronddobberen op het water. Hij beschikt over twee slaapplekken, ingericht als één tweepersoonsbed. Via de zwemtrap kunt u eenvoudig een frisse duik nemen en makkelijk weer aan boort komen. De boot is voor €850,- een week van u.
Bootverhuur Grou

Wat regelen we voor u?

Zodra u een boot bij ons huurt, dan leveren sowieso beddengoed, handdoeken, theedoeken en kaartmateriaal aan. Ook kunt u een beroep doen op onze technische hulp, die zeven dagen per week beschikbaar is. Dit zit bij de prijs van bootverhuur in Grou inbegrepen. Mocht u gaan voor een elitepakket, dan maken we elk bed stuk voor stuk netjes op en profiteert u van extra comfort. Denk dan aan luxe stoelen, een tv en tafels voor buiten. U betaalt zelf de kosten voor brug- en havengeld en de verbruikte brandstof.

Maak kennis met bootverhuur in Grou

Bent u er al uit? Boek dan direct uw jacht via de boekingspagina! Wilt u eerst nog meer informatie ontvangen over bootverhuur in de buurt van Grou of heeft u vragen over een van onze andere diensten. Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We staan u graag te woord.


Bootverhuur Grou

Zijda Yachting beschikt over verschillende modellen

Bekijk onze modellen