Sloep kopen Leeuwarden

Vaart u graag in uw vrije tijd? Bent u op zoek naar een kwaliteitssloep voor de meren en rivieren in Nederland en bent u fan van boten? Dan bent u bij Zijda Yachting aan het juiste adres. Bij ons kunt u diverse sloepen kopen om de wateren in Nederland te bevaren. Met de sloepen van Zijda Yachting bent u verzekerd van topkwaliteit boten, die jaren meekunnen om u te voorzien in uw grootste hobby. Bekijk direct ons aanbod wanneer u een sloep wilt kopen in Leeuwarden en zoek de mooiste voor uzelf uit.

Waarom een sloep kopen in Leeuwaren?

Wanneer u graag vaart over de Nederlandse wateren, dan mag een goede boot niet ontbreken. Als u met een sloep vaart, kunt u enerzijds genieten van het zonnetje en anderzijds verzekeren wij u van jaren vaarplezier door onze betrouwbare kwaliteit. Onze sloepen zijn voorzien van ideaal comfort, waarbij genoeg ruimte is voor ten minste vier personen. Deze ruimte vindt u terug in de gehele boot. Daarnaast zijn ze stuk voor stuk voorzien van goed zitcomfort. Wanneer u een sloep wilt kopen in Leeuwaren, kies dan voor de boten van Zijda Yachting. Dan vaart u voortaan in stijl over de Nederlandse wateren.

Een boot huren

Bij Zijda Yachting kunt u niet alleen terecht wanneer u een sloep wilt kopen in Leeuwarden, maar kunt u deze kwaliteitsboten ook voor één of enkele dagen huren. Wanneer u een dag uit bent in Sneek of Friesland of wanneer u een week op vakantie bent in deze regio, dan is een boot huren de perfecte oplossing. Met veel wateren en leuke meren kunt u uzelf en uw gezelschap de hele dag vermaken. Voor deze momenten is het huren van een boot een prima invulling. Wat een extra voordeel is van het huren of kopen van een sloep, is dat u geen vaarbewijs nodig heeft voor het bevaren van een boot. Dat maakt het huren of kopen van een sloep extra interessant.

Sloep kopen Leeuwarden

Contact sloep kopen Leeuwarden

Wilt u graag de Nederlandse wateren bevaren en ons land op een unieke manier ontdekken? Dat kan! Als u een sloep wilt kopen in Leeuwarden, bent u bij Zijda Yachting aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar ons complete aanbod of huurt u liever een sloep voor één dag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met de aankoop of huur van uw ideale boot.

 

Nog vragen over een sloep kopen in Leeuwarden?

We staan u graag te woord.

Neem contact op