Boten te koop in Friesland

Ontspannend varen op de noordelijke wateren in Friesland? Zijda Yachting heeft verschillende boten te koop in Friesland. Kleine boten, grote gezelschapsboten, wij bieden diverse boten aan in verschillende formaten. Alle boten die te koop staan in Friesland zijn gecheckt, wij bieden niks anders dan boten in topconditie en van topkwaliteit! Bekijk daarom ook zeker ons aanbod van boten te koop in Friesland.

Specificaties bij aankoop

Bij het doen van zo´n grote aankoop is het wel belangrijk om op een aantallen specificaties te letten, namelijk:

  • Het formaat van de boot. Welke grootte heb ik nodig/ wil ik aanschaffen? Hierbij is het ook handig om te kijken welk vaarbewijs u nodig zult hebben.
  • Onderhoud. Wat voor soort onderhoud is er nodig? Zowel voorgaand als voor daarna. (Denk hierbij aan schilderwerk, onderwaterschip behandeling, timmerwerk, motoronderhoud, installatiewerk, inbouwen van en boeg- en hekschroef, storingen oplossen, aanleggen van elektrische installaties en complete renovatie.)
  • CE-normen. De zeil- en motorboten die na 1998 zijn gebouwd en tussen de 2,5 meter en 24 meter lang zijn horen te voldoen aan de CE-normen. Dit zijn de Europese eisen van de Wet pleziervaartuigen.
  • CIN- code. Elk boot moet worden voorzien van een uniek identificatienummer. Deze staat vaak gegraveerd in de romp van de boot.
Boten te koop in Friesland

Overige diensten

Buiten de boten die te koop staan in Friesland bieden wij ook boten en jachten die te huur zijn. Een boot aanschaffen die te koop staat in Friesland kunt u als een serieuze aankoop beschouwen. Daarom is het huren ook mogelijk gesteld. Ervaar het IJsselmeer met/ of zonder vaarbewijs en geniet! Bij Zijda Yachting heeft u de mogelijkheid om meerdere dagen of juist voor een dag te huren. Bekijk ons aanbod en ervaar het prachtige landschap en meren in Friesland!

Het onderhouden van uw boot en/ of jacht is een must, daarom biedt Zijda Yachting verder ook onderhoud aan uw boot en/ of jacht als u daar interesse in heeft. Heeft u zelf geen ruimte om uw boot/ jacht te stallen? Wij kunnen onze klanten voorzien van stalling indien nodig. Neem daarom gerust contact met ons op bij vragen!

Contact over boten te koop in Friesland

Geïnteresseerd in de boten die Zijda Yachting te koop heeft in Friesland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Ons team helpt u met plezier verder. Ook bij vragen over de Europese eisen, specificaties, onderhoud, et cetera, kunt u bij ons terecht komen.

Een boot kopen in Friesland?

Zijda Yachting heeft diverse modellen beschikbaar

Bekijk onze modellen