Jachthaven Zijda Yachting / Marina Jirnsum

Wilt u uw boot stallen in onze jachthaven bij Sneek, in Jirnsum? Onze jachthaven biedt zowel in de zomer, als in de winter een veilige en comfortabele ligplaats. Naast de stalling, kunt u ook bij ons terecht voor reparatie en onderhoud. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Mogelijkheden

Onze jachthaven in Jirnsum biedt verschillende stallingsmogelijkheden. U kunt uw jacht of boot gedurende de winterperiode bij ons in de Haven nee leggen, zodat u er verder geen omkijken naar heeft. Daarnaast kunt u een vaste ligplaats huren voor in de zomer.

 

Jachthaven

Vaste ligplaats in jachthaven bij Sneek

De vaste ligplaatsen die wij aanbieden zijn bij ons in de eigen haven Marina Jirnusm.

Ligplaats in de winter

Veel mensen gebruiken hun boot voornamelijk in de zomer en laten hem ’s winters links liggen. Omdat uw boot in de winter toch ergens moet liggen, bieden wij ligplaatsen aan, speciaal voor in de winter.

Reparatie en onderhoud

Wie veilig wil blijven varen, dient regelmatig zijn boot te onderhouden. Zijda Yachting staat u graag bij in de reparatie en het onderhoud aan en van uw boot. Wij verzorgen onder andere onderwaterbehandeling, schilderwerk, renovatie, timmerwerk en motoronderhoud. Onze monteurs zijn ware vakidioten en knappen uw boot vol passie op. Zij kunnen uw boot weer in perfecte conditie brengen en/of deze conditie behouden. Bent u zelf enorm handig of kent u persoonlijk iemand die u boot komt repareren? Geen probleem. Dat kan ter plekke in onze jachthaven in Sneek. Wanneer u daar meer ruimte voor nodig heeft, kunt ook tijdelijk een loods huren om uw boot te repareren, renoveren of onderhoud aan uit te voeren.

Contact Zijda Yachting

Bent u niet op zoek naar een ligplaats, maar juist naar een jacht an sich? U kunt hier ook een jacht kopen of huren! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij onze jachthaven in Jirnsum of wilt u graag een ligplaats huren in Marina Jirnsum ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bekijken samen met u de mogelijkheden voor uw jacht.

Uw boot stallen in Friesland ?

Bij Zijda Yachting / Marina Jirnsum ligt uw boot veilig en vertrouwd.

Contact