Jachthaven Sneek

Wilt u uw boot stallen in Sneek? Onze jachthaven biedt zowel in de zomer, als in de winter een veilige en comfortabele ligplaats. Daarbij heeft u bovendien de keuze of u uw boot binnen of buiten wilt stallen. Naast de stalling, kunt u ook bij ons terecht voor reparatie en onderhoud. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Mogelijkheden

Onze jachthaven in Sneek biedt verschillende stallingsmogelijkheden. U kunt uw jacht of boot gedurende de winterperiode bij ons opslaan, zodat u er verder geen omkijken naar heeft. Daarnaast kunt u een vaste ligplaats huren of boten bij ons in de zomer stallen.

 

Jachthaven Sneek

Vaste ligplaats

De vaste ligplaatsen die wij aanbieden, liggen niet op ons eigen adres. Deze zijn namelijk te vinden bij Domp 1 en Domp 2. Dit zijn ook zeer betrouwbare en veilige jachthavens in Sneek.

Ligplaats in de winter

Veel mensen gebruiken hun boot voornamelijk in de zomer en laten hem ’s winters links liggen. Omdat uw boot in de winter toch ergens moet liggen, bieden wij ligplaatsen aan, speciaal voor in de winter. U kunt uw boot zowel binnen als buiten stallen. Het buiten stallen van de boot, kost u €18,- per vierkante meter. Daarbij inbegrepen zitten:

  • Afspuiten onderwaterschip
  • Hellingen
  • Opbakken

Wilt u uw boot binnen stallen? Neem dan contact op met ons. Dan bespreken we samen de kosten en mogelijkheden voor het stallen in onze verwarmde loods.

Reparatie en onderhoud

Wie veilig wil blijven varen, dient regelmatig zijn boot te onderhouden. Zijda Yachting staat u graag bij in de reparatie en het onderhoud aan en van uw boot. Wij verzorgen onder andere onderwaterbehandeling, schilderwerk, renovatie, timmerwerk en motoronderhoud. Onze monteurs zijn ware vakidioten en knappen uw boot vol passie op. Zij kunnen uw boot weer in perfecte conditie brengen en/of deze conditie behouden. Bent u zelf enorm handig of kent u persoonlijk iemand die u boot komt repareren? Geen probleem. Dat kan ter plekke in onze jachthaven in Sneek. Wanneer u daar meer ruimte voor nodig heeft, kunt ook tijdelijk een loods huren om uw boot te repareren, renoveren of onderhoud aan uit te voeren.

Contact jachthaven Sneek

Bent u niet op zoek naar een ligplaats, maar juist naar een jacht an sich? U kunt hier ook een jacht kopen of huren! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij onze jachthaven in Sneek of wilt u graag een ligplaats huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bekijken samen met u de mogelijkheden voor uw jacht.

Uw boot stallen in Sneek?

Bij Zijda Yachting ligt uw boot veilig en vertrouwd.

Contact