Jachthaven Sneek

Bent u op zoek naar een veilige en vertrouwde jachthaven in Sneek? Bij Zijda Yachting ligt uw boot of jacht te allen tijde veilig. Uw boot kan ook gedurende de winterperiode bij ons gestald worden, zowel binnen als buiten. Tevens bieden wij reparatie en onderhoud voor uw boot. Wilt u uw boot stallen bij een jachthaven in Sneek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Mogelijkheden bij onze jachthaven in Sneek

De mogelijkheden voor uw boot bij onze jachthaven in Sneek zijn zeer uiteenlopend. Er zijn mogelijkheden tot een vaste ligplaats, reparatie en onderhoud van uw jacht en zelfs stalling tijdens de winterperiode.

 

Jachthaven Sneek

Vaste ligplaats

Bij Zijda Yachting zelf is er niet de mogelijkheid tot een vaste ligplaats. De vaste ligplaats voor uw jacht is wel mogelijk bij Domp 1 en Domp 2. Dit zijn ook zeer betrouwbare en veilige jachthavens in Sneek. Bekijk de websites voor de mogelijkheden.

Reparatie en onderhoud

Onderhoud aan uw jacht is onvermijdelijk. Zijda Yachting staat u graag bij in al het veelvoorkomende onderhoud voor uw boot. Wij helpen u onder andere met de volgende reparatie werkzaamheden:

  • Onderwater behandeling
  • Schilderwerk
  • Motoronderhoud
  • Renovatie
  • Timmerwerk

De monteurs bij Zijda Yachting werken vanuit hun liefde, passie en ervaring met boten. Zij kunnen uw boot weer in perfecte conditie brengen en/of deze conditie behouden. Indien u zelf zeer handig bent met de reparatie werkzaamheden kunt u dat ook zelf ter plekke in onze jachthaven in Sneek doen. Is er niet direct de plek voor? Dan kunt u ook tijdelijk een loods huren bij ons om uw boot te repareren, renoveren of onderhoud aan uit te voeren.

Uw boot stallen tijdens de winter

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u uw boot met name gebruikt gedurende het voorjaar en de zomer. Tijdens de winter kunt u uw boot veilig stallen bij onze jachthaven in Sneek. U kunt uw boot zowel binnen als buiten stallen. De kosten voor het buiten stallen bedragen €18,- per vierkante meter. In deze prijs zitten het afspuiten van het onderwaterschip, het hellingen en opbakken inbegrepen. Indien u uw boot binnen in een verwarmde loods wilt stallen, neem dan contact met ons op. Het kostenplaatje kan hierin sterk uiteenlopen.

Contact jachthaven Sneek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze jachthaven in Sneek of wilt u graag een ligplaats huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bekijken samen met u de mogelijkheden voor uw jacht.

Uw boot stallen in Sneek?

Bij Zijda Yachting ligt uw boot veilig en vertrouwd.

Contact