Zijda Yachting: Uw yachtcharter voor een onbezorgde vakantie.

Het schitterende water van de Friese meren dat zachtjes tegen de boot aan klotst, een verfrissende zachte wind door uw haren, en de aanblik van vogels die laag over het water scheren… Welkom in de wereld van Zijda Yachting. Wij helpen u graag om een onvergetelijke en geslaagde vakantie te hebben op het water van Friesland, waar u nog lang en met veel plezier aan zult terugdenken. Zijda is uw yachtcharter Friesland waar u een grote verscheidenheid aan motorjachten kunt huren voor een onbezorgde en wel heel bijzondere vakantie op het water, met alle gemakken en comfort die u zoekt.

Vakantie in Friesland met yachtcharter Zijda:

  • Genieten in rust met alle benodigde comfort
  • Wij denken met u mee: Vaarroutes, tips, fietsverhuur, bijboot mogelijk enz.
  • Veilig en betrouwbaar
  • Degelijke instructie en oefening alvorens u afvaart
  • Taxiservice van en naar Schiphol
  • Mogelijkheid voor verhuur tot op 12 personen.
Jordy Elite zijda jacht

Wist u dat…?

Al onze goed onderhouden boten altijd geleverd worden met een maximum aan comfort. Niet alleen zijn alle navigatiemiddelen standaard aanwezig, maar u kunt ook rekenen op een volledige inventaris. Keukengerei, televisie, radio, zwemvesten, regendoeken en meer… het zal u op een van onze yachtcharters aan niets ontbreken.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor u en bespreken alle relevante zaken goed met u door zodat u precies weet wat u wel en niet kunt verwachten van.

Maar Zijda Yachtcharter Friesland doet meer:

Heeft u uw eigen boot en zoekt u een ervaren bedrijf voor het benodigde onderhoud?

U kunt bij ons ook terecht voor het onderhoud aan uw eigen boot. Onze werknemers werken snel en efficiënt en wij zijn perfect ingericht voor dit werk. Doet u het liever zelf? Dat kan, want u kunt bij ons een loods huren zodat u zelf aan de slag kunt. Ook bieden wij ruimte voor de winterstalling van uw boot.

Meer weten?

Ervaar de vrijheid, de stilte en de ruimte van de ongerepte schoonheid van Friesland. Dicht bij de natuur kom je tot jezelf. Wij helpen u graag om

Yachtcharter Friesland

Zijda is uw Yachtcharter

Bekijk onze jachten