Zijda Yachting: Yachtcharter Friesland

Het schitterende water van de Friese meren dat zachtjes tegen de boot aan klotst, een verfrissende zachte wind door uw haren en de aanblik van vogels die laag over het water scheren… Welkom in de wereld van Zijda Yachting. Wij helpen u graag om een onvergetelijke en geslaagde vakantie te hebben op het water van Friesland, waar u nog lang en met veel plezier aan zult terugdenken. Zijda is uw yachtcharter Friesland, waarbij u een grote verscheidenheid aan motorjachten kunt huren of kopen voor een onbezorgde vakantie op het water.

Een luxe jacht huren in Friesland is…

  • Genieten in alle rust en luxe
  • Wij denken met u mee: vaarroutes, tips, fietsverhuur, bijboot mogelijk
  • Veilig en betrouwbaar
  • Degelijke instructies en oefeningen alvorens u afvaart
  • Taxiservice van en naar Schiphol
  • Mogelijkheid voor verhuur tot 12 personen.
Yachtcharter Friesland

Prijzen jachtverhuur Friesland

Luxe jacht huren in Friesland? Onze boten bieden alle luxe en comfort die u wenst. Niet alleen zijn alle navigatiemiddelen standaard aanwezig, u kunt ook rekenen op een volledige inventaris. Denk bijvoorbeeld aan keukengerei, televisie, radio, zwemvesten, regendoeken. Voor onze jachtverhuur in Friesland nemen we eerst uitgebreid alle wensen met u door. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit verschillende yachtcharters en vaarroutes. Wij bieden ruim 30 verschillende luxe jachten in Friesland die u tegen een scherpe prijs kunt huren. Capaciteit variëren tussen 2 tot 12 persoons jachten. U huurt bij ons al een jacht vanaf € 775.

Reparatie en onderhoud van uw boot

Heeft u uw eigen boot en zoekt u een ervaren bedrijf voor het benodigde onderhoud? U kunt bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie aan uw eigen boot. Onze werknemers werken snel en efficiënt en wij zijn perfect ingericht voor dit werk. Doet u het liever zelf? Dat kan, want u kunt bij ons een loods huren zodat u zelf aan de slag kunt. Ook bieden wij ruimte voor de winterstalling van uw boot.

Meer weten?

Meer informatie over onze Yachtcharter Friesland of over één van de andere diensten? Neem vrijblijvend contact op!

Yachtcharter Friesland

Zijda is uw Yachtcharter

Bekijk onze jachten