Jachthaven Grou

Grou is een leuk plaatsje in het Hoge Noorden, met veel gezellige cafés, terrasjes en winkeltjes. Het ligt in het hart van het merengebied Pikmeer, Wide le en de Alde Feanen. Daarnaast ligt het Prinses Margrietkanaal er vlak langs. Ook heeft u vrijwel overal zicht op het water dat Grou aan drie kanten omringt. Door al dat water lag het dorp vroeger heel geïsoleerd, pas in 1842 werd de eerste verharde weg aangelegd. Een leuk feitje toch? Grou heeft vier passantenhavens: de Pikmeerhaven, de Hellingshaven, de Nieuwe kade en de Sûderkade. Elke haven heeft sanitaire voorzieningen. water en elektra. Tot slot zijn alle havens op loopafstand van het centrum. Bent u benieuwd wat Zijda Yachting met haar jachthaven in Grou voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Aanbod jachthaven Grou

U kunt bij ons terecht voor bootverhuur, het kopen van een jacht en veel meer! De werkwijze binnen onze jachthaven in Grou is uniek, want deze kenmerkt zich door kwaliteit. Ons gehele aanbod verkeert in nieuwstaat. Daar stopt het niet, want we kunnen u ook voorzien van onderhouds– en reparatiediensten. Dit allemaal om u zo lang mogelijk te laten genieten van uw tijd op het water. U heeft natuurlijk ook de optie om zelf te sleutelen aan de boot. Onze jachthaven in Grou is multifunctioneel, wat inhoudt dat u niet alleen uw motorjacht bij ons kan stallen, maar ook terecht kan in onze doe-het-zelf-loods.

Vaarvakanties

In ons eigen kikkerlandje is er tijdens een vaarvakantie genoeg te beleven. Windmolens, tulpen, de natuur en meer. Het noorden van Nederland bestaat uit honderden meren en is vooral erg populair bij de watersportliefhebber. U kunt hier heerlijk met uw voeten in het water en écht ontspannen. Ontdek waar de wind u brengt! Bij een vaarvakantie hoort natuurlijk ook een jacht. In onze jachthaven in Grou bieden we verschillende huur- en koopjachten aan. We hebben boten voor zes gasten, maar ook voor twaalf. Voor ieder wat wils. Of u nu in een klein of groot gezelschap bent en u wel of niet in het bezit bent van een vaarbewijs, Zijda Yachting voorziet u graag in al uw behoeften.

We heten u welkom in onze jachthaven in Grou

U kunt voor advies, technische ondersteuning of een training te allen tijde bij ons terecht. Wij kenmerken ons door veiligheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Heeft u vragen over onze jachthaven in Grou? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Jachthaven Grou